רקע ראש השנה
קאבר דסקטופ ראש השנה

העוגה המושלמת לראש השנה – עוגת דבש ותפוחים קלה ומהירה

מתכון חובה לראש השנה - עוגת דבש, קינמון ותפוחים ירוקים. עוגה מושלמת לסיום ארוחת ראש השנה עם כל המשפחה, מתוקה כמו השנה החדשה!
מתכון חובה לראש השנה - עוגת דבש, קינמון ותפוחים ירוקים. עוגה מושלמת לסיום ארוחת ראש השנה עם כל המשפחה, מתוקה כמו השנה החדשה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    762
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 762.4 קק״ל 6099.2 קק״ל
    פחמימות 139.3 גרם 1114.5 גרם
    שומן 21.8 גרם 174.6 גרם
    נתרן 662.2 מ״ג 5297.9 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 61.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 16.7 גרם
    כולסטרול 95.0 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 26.7 מ״ג 213.6 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 198.8 מ״ג 1590.0 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    762
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 762.4 קק״ל 6099.2 קק״ל
    פחמימות 139.3 גרם 1114.5 גרם
    שומן 21.8 גרם 174.6 גרם
    נתרן 662.2 מ״ג 5297.9 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 61.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 16.7 גרם
    כולסטרול 95.0 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 26.7 מ״ג 213.6 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 198.8 מ״ג 1590.0 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

תפוחים


אופן הכנה

  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים תבנית קוגלהוף בחמאה או תרסיס שמן ומפזרים מעט סוכר על דפנות התבנית.
  2. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הביצים והסוכר.
  3. מוסיפים את הדבש ואחריו את השמן בזרזיף דק.
  4. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח עם הקינמון ומוסיפים לתערובת הביצים עד איחוד.
  5. מכינים את התפוחים: מקלפים את התפוחים ומרוקנים מהליבה. חותכים לרבעים וכל רבע פורסים דק לפרוסות או קוביות קטנות.
  6. מערבבים בקערה את פרוסות התפוחים עם הדבש והקינמון.
  7. מוזגים חצי מתערובת העוגה לתבנית, מפזרים מעל באופן שווה ככל הניתן את תערובת התפוחים ועל התפוחים מוזגים את יתרת התערובת.
  8. מכניסים לתנור ואופים 40-45 דקות (עד שקיסם ננעץ בעוגה ויוצא עם פירורים לחים).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
העוגה המושלמת לראש השנה – עוגת דבש ותפוחים קלה ומהירה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    Aliza Arazi

    חלקתי לשני תבניות אינגליש קייק, הבצק יצא ממש אוורירי. תודה תודה

      Avatar
      Foody Foody

      בשמחה עליזה, איזה כיף!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות