וופל בלגי בצורת צוללות שהילדים לא יוכלו להפסיק לאכול

רוצים להפתיע את הילדים בארוחת בוקר? קרין גורן מלמדת איך מכינים ופל בלגי בצורת צוללות. משפדים על מקל וטובלים ברטבים שאוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

וופל בלגי

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו בלון (אפשר גם במטרפה ידנית) מערבבים את הקמח והסוכר.
  2. בקנקן מערבבים במזלג את הביצים, החלב והשמן.
  3. מוזגים את הנוזלים לקערת המיקסר ומקציפים לאיחוד בלבד (כמה שפחות, רק עד שאין גושים). מוזגים את התערובת חזרה לקנקן.
  4. משמנים קלות במרסוס השמן מחבת וופל בלגי מיוחדת ומחממים על אש גבוהה, כשהיא עדיין ריקה. מוזגים מהתערובת למחבת וסוגרים. מטגנים על אש בינונית דקה מכל צד עד להזהבה.
  5. נועצים על שיפודים ומגישים חם עם תוספות לפי הטעם - מייפל, גלידה, רוטב שוקולד, פירורי עוגיות וכו’.

הערות

  • אפשר להשתמש גם במכשיר להכנת ופל בלגי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 470.4 קק״ל 1881.6 קק״ל
פחמימות 70.8 גרם 283.2 גרם
שומן 14.3 גרם 57.3 גרם
נתרן 888.0 מ״ג 3551.8 מ״ג
חלבון 15.1 גרם 60.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.5 גרם
שומן רווי 3.6 גרם 14.3 גרם
כולסטרול 156.2 מ״ג 624.6 מ״ג
סידן 118.1 מ״ג 472.5 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
אשלגן 232.1 מ״ג 928.3 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 4.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody