חומוס עם פול של משה שגב

השף שגב משה מלמד להכין מנת חומוס עם פול - משתמשים בחומוס ושעועית לבנה מבושלים, את הפול מכינים לבד ומגישים עם פיתות, גרגירי חומוס, שמן זית ומיץ לימון
השף שגב משה מלמד להכין מנת חומוס עם פול - משתמשים בחומוס ושעועית לבנה מבושלים, את הפול מכינים לבד ומגישים עם פיתות, גרגירי חומוס, שמן זית ומיץ לימון
  • משה שגב
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1014
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1014.1 קק״ל 3042.4 קק״ל
    פחמימות 255.2 גרם 765.7 גרם
    שומן 191.8 גרם 575.4 גרם
    נתרן 1050.1 מ״ג 3150.4 מ״ג
    חלבון 203.2 גרם 609.5 גרם
    סיבים תזונתיים 193.0 גרם 579.0 גרם
    שומן רווי 165.7 גרם 497.2 גרם
    כולסטרול 161.3 מ״ג 484.0 מ״ג
    סידן 493.6 מ״ג 1480.8 מ״ג
    ברזל 177.3 מ״ג 531.9 מ״ג
    אשלגן 2378.1 מ״ג 7134.2 מ״ג
    אבץ 168.3 מ״ג 505.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1014
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1014.1 קק״ל 3042.4 קק״ל
    פחמימות 255.2 גרם 765.7 גרם
    שומן 191.8 גרם 575.4 גרם
    נתרן 1050.1 מ״ג 3150.4 מ״ג
    חלבון 203.2 גרם 609.5 גרם
    סיבים תזונתיים 193.0 גרם 579.0 גרם
    שומן רווי 165.7 גרם 497.2 גרם
    כולסטרול 161.3 מ״ג 484.0 מ״ג
    סידן 493.6 מ״ג 1480.8 מ״ג
    ברזל 177.3 מ״ג 531.9 מ״ג
    אשלגן 2378.1 מ״ג 7134.2 מ״ג
    אבץ 168.3 מ״ג 505.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
רטבים וממרחים
משה שגב
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פול


אופן הכנה

  1. קוצצים את הכוסברה והפטרוזיליה.
  2. מבשלים את השעועית לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים את מי הבישול.
  3. מכינים את החומוס: טוחנים במעבד מזון את גרגירי החומוס והשעועית למרקם חלק. אפשר להוסיף קצת מים חמים כדי להגיע למרקם החלק. מוסיפים את הטחינה והמים בהדרגה וטוחנים עד שמגיעים למרקם הרצוי. מתבלים ומערבבים שוב.
  4. מכינים את הפול: מחממים את השמן בסיר קטן ומוסיפים את השום והפול. מערבבים, מתבלים, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עד לקבלת פול רך מאוד.
  5. מערבבים מדי פעם ומוסיפים מים לפי הצורך. מוסיפים את הכמון, הכוסברה, המלח ומיץ הלימון, מערבבים ומכבים את האש.
  6. מרכיבים את המנה: שמים בצלחת הגשה עמוקה כמות נדיבה של החומוס ובמרכזו מניחים כף גדולה של פול. מפזרים את גרגירי החומוס, הפטרוזיליה, יוצקים את מיץ הלימון ושמן הזית ומגישים עם פיתות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חומוס עם פול של משה שגב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות