יונית צוקרמן מפציצה – חזה עוף במרינדה של חרדל וסילאן

חזה עוף במרינדה מושלמת עם חרדל, סילאן, צ'ילי ושום שתהפוך את הארוחה לטעימה במיוחד ובקלי קלות. מנת חלבון בריאה ומשביעה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    6 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את כל רכיבי המרינדה ומניחים את חזה העוף במרינדה.
  2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך הלילה. אם ממהרים ניתן להשרות ל-30-60 דקות.
  3. צולים את העוף על מחבת פסים משומנת מעט או על המנגל עד ששני הצדדים זהובים והעוף מוכן.

הערות

  • ניתן להשתמש בפרגיות במקום בחזה עוף
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 415.9 קק״ל 1663.6 קק״ל
פחמימות 55.4 גרם 221.4 גרם
שומן 4.6 גרם 18.3 גרם
נתרן 1402.5 מ״ג 5609.8 מ״ג
חלבון 37.5 גרם 150.1 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרם
שומן רווי 1.3 גרם 5.3 גרם
כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
סידן 77.6 מ״ג 310.4 מ״ג
ברזל 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
אשלגן 773.2 מ״ג 3092.8 מ״ג
אבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    jenny salomon

    לקחנו את המרינדה המושלמת ותיבלנו כנפיים ותפו”א. יצא מוש!

תגובות (5)

Avatar

הצג עוד