עוף טוב - מהמשק לצלחת

חזה עוף במרינדה של חרדל וסילאן של יונית צוקרמן

חזה עוף במרינדה מושלמת עם חרדל, סילאן, צ'ילי ושום שתהפוך את הארוחה לטעימה במיוחד ובקלי קלות. מנת חלבון בריאה ומשביעה
חזה עוף במרינדה מושלמת עם חרדל, סילאן, צ'ילי ושום שתהפוך את הארוחה לטעימה במיוחד ובקלי קלות. מנת חלבון בריאה ומשביעה
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 415.9 קק״ל 1663.6 קק״ל
    פחמימות 55.4 גרם 221.4 גרם
    שומן 4.6 גרם 18.3 גרם
    נתרן 1402.5 מ״ג 5609.8 מ״ג
    חלבון 37.5 גרם 150.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 77.6 מ״ג 310.4 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 773.2 מ״ג 3092.8 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    416
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 415.9 קק״ל 1663.6 קק״ל
    פחמימות 55.4 גרם 221.4 גרם
    שומן 4.6 גרם 18.3 גרם
    נתרן 1402.5 מ״ג 5609.8 מ״ג
    חלבון 37.5 גרם 150.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 95.0 מ״ג 380.0 מ״ג
    סידן 77.6 מ״ג 310.4 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 773.2 מ״ג 3092.8 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים היטב בקערה את כל רכיבי המרינדה ומניחים את חזה העוף במרינדה.
  2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך הלילה. אם ממהרים ניתן להשרות ל-30-60 דקות.
  3. צולים את העוף על מחבת פסים משומנת מעט או על המנגל עד ששני הצדדים זהובים והעוף מוכן.

הערות

  • ניתן להשתמש בפרגיות במקום בחזה עוף
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חזה עוף במרינדה של חרדל וסילאן של יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    לקחנו את המרינדה המושלמת ותיבלנו כנפיים ותפו”א. יצא מוש!

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    אור אצילי

    וואו!!! אהבתי!!! אין על עוף בעולם בסוף זה מה שכולם אוהבים

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות