חלת קוקוס משגעת – גם פרווה וגם סופר טעימה!

חלה כזאת עדיין לא אכלתם. חלת קוקוס, ריחנית, אוורירית ועשירה עם טריק קטן שגורם לה להיות רכה במיוחד. והבונוס - היא אפילו פרווה
חלה כזאת עדיין לא אכלתם. חלת קוקוס, ריחנית, אוורירית ועשירה עם טריק קטן שגורם לה להיות רכה במיוחד. והבונוס - היא אפילו פרווה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1981
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1980.6 קק״ל 1980.6 קק״ל
    פחמימות 297.8 גרם 297.8 גרם
    שומן 64.3 גרם 64.3 גרם
    נתרן 3498.0 מ״ג 3498.0 מ״ג
    חלבון 54.7 גרם 54.7 גרם
    סיבים תזונתיים 12.5 גרם 12.5 גרם
    שומן רווי 43.7 גרם 43.7 גרם
    כולסטרול 548.6 מ״ג 548.6 מ״ג
    סידן 133.7 מ״ג 133.7 מ״ג
    ברזל 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 1111.3 מ״ג 1111.3 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    1981
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1980.6 קק״ל 1980.6 קק״ל
    פחמימות 297.8 גרם 297.8 גרם
    שומן 64.3 גרם 64.3 גרם
    נתרן 3498.0 מ״ג 3498.0 מ״ג
    חלבון 54.7 גרם 54.7 גרם
    סיבים תזונתיים 12.5 גרם 12.5 גרם
    שומן רווי 43.7 גרם 43.7 גרם
    כולסטרול 548.6 מ״ג 548.6 מ״ג
    סידן 133.7 מ״ג 133.7 מ״ג
    ברזל 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 1111.3 מ״ג 1111.3 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תבנית אינגליש קייק ללחם

בצק

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: שמים בקערת מיקסר חלב קוקוס, קרם קוקוס, סוכר ושמרים ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית. מוסיפים את הביצה וטורפים. מתקינים וו לישה, מוסיפים לקערה את הקמח והקורנפלור ולשים תחילה במהירות נמוכה, ואחרי זה בינונית, כ-10 דקות, או עד שמתקבל בצק רך וגמיש שלא נדבק לדפנות הקערה. מוסיפים את המלח ולשים עוד 2 דקות.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים ומתפיחים במקום חמים כשעה-שעה וחצי, עד שהוא מכפיל את נפחו.
  3. לשים את הבצק שתפח כדי להוציא את האוויר ומחלקים ל-3 חלקים שווים. מקבצים כל חלק לכדור, מכסים במגבת, ומניחים ל-10 דקות.
  4. מרדדים כל כדור בצק לפיתה עגולה בגודל בינוני ומקפלים בצורת “ספר”: שליש ימני כלפי המרכז ומעליו את השליש השמאלי. הופכים את צד החיבורים כלפי מטה ומרדדים לרצועת בצק ארוכה, כ-25 ס”מ. הופכים עם התפר כלפי מעלה ומגלגלים את הרצועה לשבלול (התפר יישאר בפנים). ממשיכים עם יתר הבצק.
  5. מסדרים את שלושת השבלולים במרווחים בתוך תבנית לחם משומנת, כאשר הצד של השבלול פונה הצידה, והחלק העליון חלק. מכסים ומתפיחים התפחה שנייה של כ-30 דקות, או עד להכפלת הנפח.
  6. בינתיים מחממים תנור ל-170 מעלות.
  7. מברישים את החלה בביצה ואופים כ-40-45 דקות, או עד שהיא מזהיבה. אם היא משחימה מוקדם מדי, אפשר לכסות את התבנית עם נייר כסף ולהמשיך לאפות, עד שהחלה מוכנה.
  8. מחלצים את הלחם מהתבנית, מצננים מעט, פורסים ומגישים.
הופכים את הבצק
הופכים את הבצק
החלה מוכנה!
החלה מוכנה!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
חלת קוקוס משגעת – גם פרווה וגם סופר טעימה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לצערנו הפעם למתכון זה אין סרטון

    Avatar
    עדי

    חלה רגילה היא בכל מקרה פרווה…זה נחמד לחפש תחליפים או סתם גיוונים, אבל לטעמי מדובר פה בלחם אחר מחלה

    Avatar
    שירן קובליו

    אני רוצה לעשות באופה לחם. זה כמו לחם צרפתי? או שאולי יש תוכנית אחרת עדיפה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אנחנו לא כל כך מכירים מכונות אפיית לחם, מציעים לנסות ולראות ולשפר אם צריך. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות