![מנה עם מוצר](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2021/02/14104511/Capture-One-Catalog0310.jpg)
טורטייה כל טוב: עם ביצת עין, אבוקדו, גבינה וסלסה
ארוחת ערב זוגית מושלמת של טורטייה ביצת עין עם רוטב סלסה פיקנטי, גבינה צהובה מגורדת ורצועות אבוקדו שמגישים לצד שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ
ארוחת ערב זוגית מושלמת של טורטייה ביצת עין עם רוטב סלסה פיקנטי, גבינה צהובה מגורדת ורצועות אבוקדו שמגישים לצד שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 600.0 קק״ל 1199.9 קק״לפחמימות 283.8 גרם 567.5 גרםשומן 310.5 גרם 621.0 גרםנתרן 712.1 מ״ג 1424.2 מ״גחלבון 300.2 גרם 600.3 גרםסיבים תזונתיים 283.0 גרם 566.0 גרםשומן רווי 285.8 גרם 571.6 גרםכולסטרול 578.4 מ״ג 1156.8 מ״גסידן 318.0 מ״ג 636.0 מ״גברזל 283.8 מ״ג 567.7 מ״גאשלגן 371.2 מ״ג 742.4 מ״גאבץ 283.7 מ״ג 567.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות600
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 600.0 קק״ל 1199.9 קק״לפחמימות 283.8 גרם 567.5 גרםשומן 310.5 גרם 621.0 גרםנתרן 712.1 מ״ג 1424.2 מ״גחלבון 300.2 גרם 600.3 גרםסיבים תזונתיים 283.0 גרם 566.0 גרםשומן רווי 285.8 גרם 571.6 גרםכולסטרול 578.4 מ״ג 1156.8 מ״גסידן 318.0 מ״ג 636.0 מ״גברזל 283.8 מ״ג 567.7 מ״גאשלגן 371.2 מ״ג 742.4 מ״גאבץ 283.7 מ״ג 567.4 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 600 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
-
מזרח מערבשל מזרח ומערב
-
2 כפות שמן קנולה
-
2 ביצים L
-
1/2 כוס פלפל צ’יפוטלה ברוטב עגבניותמזרח מערב
-
70 גרם גבינה צהובה 28%מגורדת
-
1 אבוקדוקלוף, מגולען וחתוך לרצועות
הגשה
-
קצוץ דק
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- מחממים את הטורטיות על מחבת יבשה משני הצדדים עד להזהבה קלה. שמים על צלחות הגשה.
מחממים טורטייה על מחבת. צילום: נמרוד סונדרס - מחממים שמן במחבת ומטגנים ביצת עין.
- מרכיבים את המנה: יוצקים על כל טורטייה רוטב סלסה, מפזרים גבינה צהובה, מניחים מעל אבוקדו וביצת עין.
יוצקים על הטורטייה רוטב סלסה. צילום: נמרוד סונדרס מפזרים גבינה צהובה. צילום: נמרוד סונדרס מניחים מעל אבוקדו. צילום: נמרוד סונדרס מניחים ביצת עין. צילום: נמרוד סונדרס - מוסיפים שמנת חמוצה ובצל ירוק ומגישים מיד.
או מיי גאד! נראה כל כך טוב! צילום: נמרוד סונדרס
אופן הכנה
- מחממים את הטורטיות על מחבת יבשה משני הצדדים עד להזהבה קלה. שמים על צלחות הגשה.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים ביצת עין.
- מרכיבים את המנה: יוצקים על כל טורטייה רוטב סלסה, מפזרים גבינה צהובה, מניחים מעל אבוקדו וביצת עין.
- מוסיפים שמנת חמוצה ובצל ירוק ומגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
![טורטייה כל טוב: עם ביצת עין, אבוקדו, גבינה וסלסה](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2021/02/14104511/Capture-One-Catalog0310.jpg)
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
ככה מגישים את המנה? בלי להכניס לתנור? אז איך הגבינה הצהובה נמסה?
![Avatar](https://foody.co.il/app/uploads/2023/11/avatar_user_7_1701353199-54x54.png)
נכון מאוד, ללא אפייה בתנור, הגבינה לא נמסה 🙂