טורטייה כל טוב: עם ביצת עין, אבוקדו, גבינה וסלסה

ארוחת ערב זוגית מושלמת של טורטייה ביצת עין עם רוטב סלסה פיקנטי, גבינה צהובה מגורדת ורצועות אבוקדו שמגישים לצד שמנת חמוצה ובצל ירוק קצוץ
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את הטורטיות על מחבת יבשה משני הצדדים עד להזהבה קלה. שמים על צלחות הגשה.

    מחממים טורטייה על מחבת
    מחממים טורטייה על מחבת. צילום: נמרוד סונדרס

  2. מחממים שמן במחבת ומטגנים ביצת עין.
  3. מרכיבים את המנה: יוצקים על כל טורטייה רוטב סלסה, מפזרים גבינה צהובה, מניחים מעל אבוקדו וביצת עין.
    יוצקים על הטורטייה רוטב סלסה
    יוצקים על הטורטייה רוטב סלסה. צילום: נמרוד סונדרס
    מפזרים גבינה צהובה
    מפזרים גבינה צהובה. צילום: נמרוד סונדרס
    מניחים מעל אבוקדו
    מניחים מעל אבוקדו. צילום: נמרוד סונדרס

    שמים ביצת עין
    מניחים ביצת עין. צילום: נמרוד סונדרס

  4. מוסיפים שמנת חמוצה ובצל ירוק ומגישים מיד.

    מנה מקרוב ללא מוצר
    או מיי גאד! נראה כל כך טוב! צילום: נמרוד סונדרס

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 584.6 קק״ל 1169.1 קק״ל
פחמימות 283.7 גרם 567.3 גרם
שומן 309.4 גרם 618.8 גרם
נתרן 684.3 מ״ג 1368.6 מ״ג
חלבון 298.9 גרם 597.7 גרם
סיבים תזונתיים 283.0 גרם 566.0 גרם
שומן רווי 285.5 גרם 571.0 גרם
כולסטרול 536.2 מ״ג 1072.4 מ״ג
סידן 313.0 מ״ג 626.0 מ״ג
ברזל 283.7 מ״ג 567.4 מ״ג
אשלגן 358.6 מ״ג 717.2 מ״ג
אבץ 283.6 מ״ג 567.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar