כדורי מק אנד צ’יז לביס של אושר סטייל אמריקה
מכירים את מנת המק אנד צ'יז שהאמריקאים משוגעים עליה? אז קבלו כדורי מק אנד צ'יז מצופים וקריספיים שמגישים עם מטבל עגבניות לביס הכי קראנצ'י ביקום!
מכירים את מנת המק אנד צ'יז שהאמריקאים משוגעים עליה? אז קבלו כדורי מק אנד צ'יז מצופים וקריספיים שמגישים עם מטבל עגבניות לביס הכי קראנצ'י ביקום!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 309.1 קק״ל 6182.0 קק״לפחמימות 14.0 גרם 280.3 גרםשומן 25.9 גרם 518.0 גרםנתרן 137.1 מ״ג 2741.7 מ״גחלבון 5.8 גרם 116.1 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.8 גרםשומן רווי 4.5 גרם 89.9 גרםכולסטרול 42.9 מ״ג 858.1 מ״גסידן 74.7 מ״ג 1494.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 77.3 מ״ג 1545.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 11.6 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות309
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 309.1 קק״ל 6182.0 קק״לפחמימות 14.0 גרם 280.3 גרםשומן 25.9 גרם 518.0 גרםנתרן 137.1 מ״ג 2741.7 מ״גחלבון 5.8 גרם 116.1 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 25.8 גרםשומן רווי 4.5 גרם 89.9 גרםכולסטרול 42.9 מ״ג 858.1 מ״גסידן 74.7 מ״ג 1494.6 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 77.3 מ״ג 1545.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 11.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 309 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250גרם או 1/2 חבילה פסטה פוזיליפסטה קרניים קטנות
-
2 1/2 כוסות שמנת לבישול 9%
-
2 כפות חמאה
-
1 כף קמח לבן
-
1 כפית אבקת שום
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
200 גרם גבינת צ’דר לבןמגוררת
טיגון
-
2 כוסות שמן קנולהלטיגון עמוק
ציפוי
-
1 כוס קמח לבן
-
2 ביצים Lטרופות
-
4 כפות שמנת לבישול 9%
-
1 כוס פירורי לחם
מטבל
-
2 עגבניות בינוניות
-
1 כף שמן זית
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מכינים את המקרוני: מרתיחים מים בסיר גדול עם כפית מלח ומוסיפים את המקרוני לבישול.
- מפסיקים את בישול המקרוני כשהוא במצב אל דנטה (מעט קשה מבפנים), הוא ימשיך להתבשל בטיגון.
- מוציאים את הפסטה עם כף מחוררת לקערה גדולה.
- ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית, מוסיפים את כף הקמח תוך כדי עירבוב וממשיכים לערבב במשך כדקה עד ליצירת משחה צהבהבה.
- מנמיכים את הלהבה, ותוך כדי ערבוב במטרפה מוסיפים את השמנת לבישול.
- ממשיכים לבשל במשך 3-5 דקות עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
- מכבים את האש, מוסיפים את גבינת הצ’דר ומערבבים עד שהגבינה נמסה כולה.
- מוסיפים את המקרוני, מערבבים היטב שכל המקרוני יהיה מכוסה ברוטב.
- מעבירים את המקרוני לתבנית, משטחים אותו בעזרת מרית ומכניסים למקרר במשך כ-60 דקות להתייצבות.
- בינתיים מכינים 3 קערות: קערת קמח, קערה עם הביצים הטרופות והשמנת וקערה עם פירורי הלחם.
- מוציאים את המקרוני מהקירור וחותכים אותו עם סכין ל-20 קוביות.
- מוציאים קוביה בעזרת מרית ומגלגלים אותה בידיים לצורת כדור.
- טובלים כל כדור בקמח, אחר כך מצפים אותו בביצה ולבסוף מצפים בפירורי הלחם.
- מטגנים את הכדורים המצופים בשמן לטיגון עמוק עד להזהבה.
- מכינים את המטבל: מגרדים את העגבניות בפומפייה ומערבבים עם שמן זית, מלח ופלפל.
אופן הכנה
- מכינים את המקרוני: מרתיחים מים בסיר גדול עם כפית מלח ומוסיפים את המקרוני לבישול.
- מפסיקים את בישול המקרוני כשהוא במצב אל דנטה (מעט קשה מבפנים), הוא ימשיך להתבשל בטיגון.
- מוציאים את הפסטה עם כף מחוררת לקערה גדולה.
- ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית, מוסיפים את כף הקמח תוך כדי עירבוב וממשיכים לערבב במשך כדקה עד ליצירת משחה צהבהבה.
- מנמיכים את הלהבה, ותוך כדי ערבוב במטרפה מוסיפים את השמנת לבישול.
- ממשיכים לבשל במשך 3-5 דקות עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
- מכבים את האש, מוסיפים את גבינת הצ’דר ומערבבים עד שהגבינה נמסה כולה.
- מוסיפים את המקרוני, מערבבים היטב שכל המקרוני יהיה מכוסה ברוטב.
- מעבירים את המקרוני לתבנית, משטחים אותו בעזרת מרית ומכניסים למקרר במשך כ-60 דקות להתייצבות.
- בינתיים מכינים 3 קערות: קערת קמח, קערה עם הביצים הטרופות והשמנת וקערה עם פירורי הלחם.
- מוציאים את המקרוני מהקירור וחותכים אותו עם סכין ל-20 קוביות.
- מוציאים קוביה בעזרת מרית ומגלגלים אותה בידיים לצורת כדור.
- טובלים כל כדור בקמח, אחר כך מצפים אותו בביצה ולבסוף מצפים בפירורי הלחם.
- מטגנים את הכדורים המצופים בשמן לטיגון עמוק עד להזהבה.
- מכינים את המטבל: מגרדים את העגבניות בפומפייה ומערבבים עם שמן זית, מלח ופלפל.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן