סנו רקע

כדורי שמרים במילוי גבינה עם קרמבל וזיגוג קרמל

קינוח מושלם מהאגדות - כדורי שמרים רכים במילוי מתוק של גבינות עם קראמבל פריך וזיגוג קרמל רך, לשבת, לחג או לבראנץ' מפנק
קינוח מושלם מהאגדות - כדורי שמרים רכים במילוי מתוק של גבינות עם קראמבל פריך וזיגוג קרמל רך, לשבת, לחג או לבראנץ' מפנק
  • עדי מרום
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    753
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 752.5 קק״ל 7525.3 קק״ל
    פחמימות 106.6 גרם 1066.3 גרם
    שומן 35.2 גרם 351.9 גרם
    נתרן 344.9 מ״ג 3448.9 מ״ג
    חלבון 13.1 גרם 131.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 20.5 גרם 204.7 גרם
    כולסטרול 131.5 מ״ג 1314.8 מ״ג
    סידן 160.2 מ״ג 1602.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 370.3 מ״ג 3703.4 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 13.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 3 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    753
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 752.5 קק״ל 7525.3 קק״ל
    פחמימות 106.6 גרם 1066.3 גרם
    שומן 35.2 גרם 351.9 גרם
    נתרן 344.9 מ״ג 3448.9 מ״ג
    חלבון 13.1 גרם 131.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 20.5 גרם 204.7 גרם
    כולסטרול 131.5 מ״ג 1314.8 מ״ג
    סידן 160.2 מ״ג 1602.3 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 370.3 מ״ג 3703.4 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 13.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
עדי מרום
X

4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית גבינה

קראמבל

קרמל רך


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערה המיקסר עם וו לישה מניחים חלב, שמנת חמוצה, סוכר, ביצה, שמרים וקמח.
  2. מפעילים על מהירות איטית כ5, מוסיפים את המלח והחמאה בהדרגה וממשיכים ללוש כ2 דקות נוספות.
  3. מעלים את עוצמת המיקסר למהירות בינונית וממשיכים ללוש כ10 דקות עד קבלת בצק חלק ואחיד.
  4. מכסים את הבצק עם כיסוי ניילון ומניחים להתפחה עד הכפלת הנפח (כשעה).
  5. מכינים את המלית: בקערה מערבבים יחד ריקוטה, שמנת, חלמונים, קורנפלור, סוכר ווניל עד איחוד.
  6. מכינים את הקראמבל: בקערה מניחים חמאה רכה, אבקת סוכר וקמח ולשים בעזרת היידים עד קבלת תערובת פירורית.
  7. מכינים את הקרמל הרך: מחממים שמנת ושומרים בצד. במחבת מניחים סוכר ומנענעים מעט את המחבת עד שהסוכר נמס ומתקבל קרמל בגוון ענברי, מוסיפים את החמאה ומערבבים. מכבים את האש ומוסיפים את השמנת בהדרגה תוך כדי ערבוב. מדליקים שוב את האש וממשיכים לערבב כ3 דקות עד קבלת רוטב חלק. מכבים ושומרים עד השימוש.
  8. לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו ל10 חלקים שווים, יוצרים כדורים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. מתפיחים את הכדורים 20 דקות ובעזרת כוס יוצרים גומה בבצק שתיתן לנו מקים להכניס מלית. מזלפים פנימה את מלית הגבינה, מפזרים מעל את הקראמבל ואופים בתנור על 180 מעלות במשך 40 דקות. מוציאים ומצננים על השיש, בוזקים אבקת סוכרים ומזלפים בקרמל. בתיאבון!
כדורי שמרים במילוי גבינה עם קרמבל וזיגוג קרמל1
כדורי שמרים במילוי גבינה עם קראמבל וזיגוג קרמל. צילום: עדי מרום

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות