כיסוני בצק במילוי שוקולד בציפוי סוכר וקינמון

ישראל אהרוני מכין קינוח פריך ושוקולדי במיוחד - כיסוני בצק במילוי שוקולד בציפוי סוכר וקינמון. והבונוס? אופים את הכיסונים בתנור וחוסכים בשמן
ישראל אהרוני מכין קינוח פריך ושוקולדי במיוחד - כיסוני בצק במילוי שוקולד בציפוי סוכר וקינמון. והבונוס? אופים את הכיסונים בתנור וחוסכים בשמן
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    167
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 166.7 קק״ל 3334.4 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 348.2 גרם
    שומן 9.5 גרם 190.1 גרם
    נתרן 1.6 מ״ג 31.7 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 52.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 116.0 גרם
    כולסטרול 5.6 מ״ג 111.6 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 149.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 63.4 מ״ג 1268.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    167
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 166.7 קק״ל 3334.4 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 348.2 גרם
    שומן 9.5 גרם 190.1 גרם
    נתרן 1.6 מ״ג 31.7 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 52.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.0 גרם
    שומן רווי 5.8 גרם 116.0 גרם
    כולסטרול 5.6 מ״ג 111.6 מ״ג
    סידן 7.5 מ״ג 149.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 13.8 מ״ג
    אשלגן 63.4 מ״ג 1268.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
ישראל אהרוני
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שמים את השמנת בסיר קטן ומחממים עד לסף רתיחה.
  2. שוברים את השוקולד לקערה גדולה, וכשהשמנת חמה, יוצקים אותה על השוקולד ומערבבים ליצירת תערובת אחידה.
  3. מוסיפים תמצית וניל וגרידת תפוז, מערבבים ומצננים לחלוטין.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  5. פורשים ריבועי וון טון על גבי נייר האפייה ומניחים במרכז כל ריבוע 1 כף מילוי שוקולד. בעזרת האצבע מרטיבים מעט את שולי הריבוע ומניחים ריבוע בצק נוסף מעל. מהדקים היטב.
  6. מברישים את הריבועים הממולאים בחמאה מומסת ואופים בתנור החם 12 דקות.
  7. מוציאים מהתנור, מברישים שוב בחמאה מומסת ומפזרים מעל סוכר וקינמון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כיסוני בצק במילוי שוקולד בציפוי סוכר וקינמון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    שיינין מירי

    מה החסרת במרשם שעשיתי בדיוק ע״פ הדרכתך וכל השוקו נזל מהבצק אכזבה גדולה אין לי ספק שחסר משהו במרשם אשמח לתגובתך

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מירי, יתכן שהבצק לא הודק מספיק טוב או שעוצמת התנור שלך יחסית חזקה. מומלץ לוודא שבצק הוון טון מהודק היטב, כמו גם כדאי להוריד 5-10 מעלות בתנור מהחום שכתוב במתכון.

    Avatar
    מירה שמואל

    מאיפה אפשר להשיג את הפסטה

      Avatar
      מערכת Foody

      ברשתות השיווק שמוכרות מוצרים אסיאתיים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות