לביבות גזר מטוגנות שנותנות נוק אאוט לתפוחי האדמה

לביבות גזר מפתיעות, שיעזרו לכם להתאוורר מתפוחי האדמה. הלביבות האלה לא מבזבזות זמן, מכינים אותן ממצרכים שיש בבית והן מאוד מאוד טעימות
לביבות גזר מפתיעות, שיעזרו לכם להתאוורר מתפוחי האדמה. הלביבות האלה לא מבזבזות זמן, מכינים אותן ממצרכים שיש בבית והן מאוד מאוד טעימות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    176
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 175.9 קק״ל 1407.4 קק״ל
    פחמימות 10.9 גרם 87.3 גרם
    שומן 12.1 גרם 96.9 גרם
    נתרן 496.9 מ״ג 3975.1 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 36.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 19.9 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 27.5 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 38.3 מ״ג 306.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 275.9 מ״ג 2207.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    176
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 175.9 קק״ל 1407.4 קק״ל
    פחמימות 10.9 גרם 87.3 גרם
    שומן 12.1 גרם 96.9 גרם
    נתרן 496.9 מ״ג 3975.1 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 36.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 19.9 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 27.5 גרם
    כולסטרול 73.9 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 38.3 מ״ג 306.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 275.9 מ״ג 2207.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
מערכת Foody
X

16 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה

טיגון


אופן הכנה

  1. מכינים את הלביבות: מגררים את הגזרים בפומפייה גסה.
  2. מערבבים בקערה את הגזר, הבצל, השום, הביצים, פירורי הלחם, התבלינים ועשבי התיבול לתערובת אחידה ודביקה. אם התערבות דביקה מדי, מוסיפים לה עוד קצת פירורי לחם.
  3. מטגנים את הלביבות: מחממים שמן חצי עמוק בסיר רחב ושטוח.
  4. יוצרים לביבות בעזרת 2 כפות ומניחים אותן בעדינות בתוך השמן החם.

    לביבות גזר מטוגנות3
    מכינים את הקציצות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: יעל מגן

  5. מטגנים את הלביבות עד להשחמה יפה.
  6. הופכים כל לביבה בעדינות לצד השני ושוב מטגנים עד להשחמה.
  7. בסיום מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  8. מגישים את לביבות הגזר עם שמנת חמוצה בצד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לביבות גזר מטוגנות שנותנות נוק אאוט לתפוחי האדמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    גילה

    הלביבות יצאו ממש טעימות תודה על המתכון

      Avatar
      מערכת Foody

      בשמחה, חג שמח!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות