לחמג׳ון של סבתא איסה

ראובן מייסלוס מכין לחמג'ון ממתכון משפחתי, רך בפנים ופריך מבחוץ, עם תערובת בשר ומשמשים מיובשים שמוסיפים מתיקות מאזנת! ראשונה או עיקרית נהדרת לערב או לצהריים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    18

מצרכים

מלית

הגשה

אופן הכנה

  1. מדליקים את הגריל במוד Roast High ובינתיים קוצצים את הירקות. אחרי שהגריל מתחמם מוסיפים את הירקות ואת המשמשים המיובשים, שמן זית ותבלינים וצולים 7 דקות. מוציאים מהגריל ומקררים.
  2. אחרי שהתקרר מערבבים עם הבשר הטחון ורסק העגבניות. המלית מוכנה!
  3. מכינים הבצק: שמים את הקמח, מלח והמים בקערה, מוסיפים את השמרים המומסים, מערבבים עם כף ומחכים 3-4 דקות. לשים מספר דקות את הבצק בעזרת החלק התחתון של כף היד עד שהוא נעשה רך וגמיש. מזגגים בשמן זית ושמים להטפחה של לפחות 30 דקות.
  4. מוציאים את הבצק מן הקערה, משטחים את הבצק ומחלקים אותו ל-20 כדורים ונותנים לבצק לתפוח שוב כ-30 דקות.
  5. משטחים את הבצק עם מערוך ומוסיפים את המלית.
  6. מדליקים את הגריל על Grill Max מכניסים כל לחמג׳ון ל 3-4 דקות.
  7. מקשטים לפי הטעם ואוכלים, בתאבון!

    לחמג'ון של סבתא איסה. צילום: ראובן מייסלוס
    לחמג’ון של סבתא איסה. צילום: ראובן מייסלוס

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 217.9 קק״ל 4357.7 קק״ל
פחמימות 12.1 גרם 242.6 גרם
שומן 14.3 גרם 285.2 גרם
נתרן 671.2 מ״ג 13423.7 מ״ג
חלבון 15.0 גרם 300.5 גרם
סיבים תזונתיים 3.0 גרם 60.4 גרם
שומן רווי 5.4 גרם 107.5 גרם
כולסטרול 44.4 מ״ג 887.7 מ״ג
סידן 25.2 מ״ג 503.1 מ״ג
ברזל 3.4 מ״ג 68.4 מ״ג
אשלגן 493.7 מ״ג 9873.4 מ״ג
אבץ 4.1 מ״ג 81.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (3)

    Avatar
    נופית פז

    אפשר להכין את זה גם בנינג’ה פודי?

    Avatar
    גלית וייס

    למי שאין נינג’ה…כמה מעלות בתנור ולכמה זמן? תודה רבה

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody