< רקע נינג'ה

לחמג׳ון של סבתא איסה

ראובן מייסלוס מכין לחמג'ון ממתכון משפחתי, רך בפנים ופריך מבחוץ, עם תערובת בשר ומשמשים מיובשים שמוסיפים מתיקות מאזנת! ראשונה או עיקרית נהדרת לערב או לצהריים
ראובן מייסלוס מכין לחמג'ון ממתכון משפחתי, רך בפנים ופריך מבחוץ, עם תערובת בשר ומשמשים מיובשים שמוסיפים מתיקות מאזנת! ראשונה או עיקרית נהדרת לערב או לצהריים
  • ראובן מייסלוס
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    196
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 196.0 קק״ל 3919.4 קק״ל
    פחמימות 12.9 גרם 257.3 גרם
    שומן 11.4 גרם 227.3 גרם
    נתרן 506.9 מ״ג 10138.0 מ״ג
    חלבון 15.0 גרם 299.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 59.7 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 88.8 גרם
    כולסטרול 46.9 מ״ג 937.7 מ״ג
    סידן 28.9 מ״ג 577.2 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 73.6 מ״ג
    אשלגן 468.4 מ״ג 9367.6 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 95.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    196
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 196.0 קק״ל 3919.4 קק״ל
    פחמימות 12.9 גרם 257.3 גרם
    שומן 11.4 גרם 227.3 גרם
    נתרן 506.9 מ״ג 10138.0 מ״ג
    חלבון 15.0 גרם 299.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 59.7 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 88.8 גרם
    כולסטרול 46.9 מ״ג 937.7 מ״ג
    סידן 28.9 מ״ג 577.2 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 73.6 מ״ג
    אשלגן 468.4 מ״ג 9367.6 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 95.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית

הגשה


אופן הכנה

  1. מדליקים את הגריל במוד Roast High ובינתיים קוצצים את הירקות. אחרי שהגריל מתחמם מוסיפים את הירקות ואת המשמשים המיובשים, שמן זית ותבלינים וצולים 7 דקות. מוציאים מהגריל ומקררים.
  2. אחרי שהתקרר מערבבים עם הבשר הטחון ורסק העגבניות. המלית מוכנה!
  3. מכינים הבצק: שמים את הקמח, מלח והמים בקערה, מוסיפים את השמרים המומסים, מערבבים עם כף ומחכים 3-4 דקות. לשים מספר דקות את הבצק בעזרת החלק התחתון של כף היד עד שהוא נעשה רך וגמיש. מזגגים בשמן זית ושמים להטפחה של לפחות 30 דקות.
  4. מוציאים את הבצק מן הקערה, משטחים את הבצק ומחלקים אותו ל-20 כדורים ונותנים לבצק לתפוח שוב כ-30 דקות.
  5. משטחים את הבצק עם מערוך ומוסיפים את המלית.
  6. מדליקים את הגריל על Grill Max מכניסים כל לחמג׳ון ל 3-4 דקות.
  7. מקשטים לפי הטעם ואוכלים, בתאבון!

    לחמג'ון של סבתא איסה. צילום: ראובן מייסלוס
    לחמג’ון של סבתא איסה. צילום: ראובן מייסלוס

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחמג׳ון של סבתא איסה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    ורד אזואלוס

    האם ניתן להכין בנינג’ה אייר פריי בתכנית צלייה? במידה ולא, אשמח לדעת על כמה מעלות שמים בתנור? תודה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות