לחמניות באן במחבת: לא תאמינו כמה זה קל!

במקום סלסלת אידוי וטכניקות מסובכות קבלו את המתכון המפתיע ללחמניות באן במחבת! הן יוצאות רכות כמו עננים ומקבלות כל מילוי באהבה
במקום סלסלת אידוי וטכניקות מסובכות קבלו את המתכון המפתיע ללחמניות באן במחבת! הן יוצאות רכות כמו עננים ומקבלות כל מילוי באהבה
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
41 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    217
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 216.7 קק״ל 2167.2 קק״ל
    פחמימות 39.7 גרם 397.4 גרם
    שומן 3.5 גרם 34.7 גרם
    נתרן 321.2 מ״ג 3211.8 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 55.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 16.0 מ״ג 160.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 53.5 מ״ג 535.5 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    217
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 216.7 קק״ל 2167.2 קק״ל
    פחמימות 39.7 גרם 397.4 גרם
    שומן 3.5 גרם 34.7 גרם
    נתרן 321.2 מ״ג 3211.8 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 55.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 16.0 מ״ג 160.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 53.5 מ״ג 535.5 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
41 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אידוי במחבת


אופן הכנה

  1. מכינים את הלחמניות באן: בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים את כל מצרכי הלחמניות ולשים את הבצק למשך 8-10 דקות על מהירות בינונית עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
  2. מכסים את הבצק ומניחים להתפחה כשעה.
  3. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לחלקים שווים, מומלץ לחלק ל-50 גרם כל לחמנייה.
  4. חותכים ניירות אפייה בגודל הלחמנייה, מגלגלים כל חתיכת בצק לכדור, ומניחים כל כדור בצק על נייר אפייה.
  5. מתפיחים שוב את הלחמניות על גבי נייר האפייה למשך כ-40 דקות עד שעה.
  6. מחממים מחבת היטב על הכיריים. ומשמנים אותה היטב עם כפית שמן, בעזרת מברשת או נייר.

    לחמניות באן במחבת 3
    מטגנים את הלחמניות במחבת עד להזהבה

  7. מניחים את כדורי הבצק ומטגנים אותך למשך 3 דקות או עד הזהבה.
  8. שופכים את המים לתוך המחבת ומכסים במכסה.
  9. מבשלים על להבה גבוהה למשך כ-5 דקות או עד שכל המים מצטמצמים.
  10. מנמיכים את הלהבה ומבשלים את הלחמניות למשך 3 דקות נוספות, עד שכל הנוזלים יתאדו לגמרי והלחמניות יאפו במלואן.

    לחמניות באן במחבת 2
    לחמניות באן במחבת, רכות ואווריריות באידוי מושלם. צילום: רון יוחננוב

יש לנו עוד מתכונים של לחם ולחמניות שאתם חייבים להכין:
לחמניות באן במחבת: לא תאמינו כמה זה קל!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    חגית כחלון

    הריח משגע את הבית…תודה על מתכון משגע…הפרגיות מחכות כברהלהיכנס ללחמניה…

תגובות (24)

Avatar

    Avatar
    בתשבע

    אין לי משקל. לכמה לחמניות לחלק את הבצק?

      Avatar
      מערכת Foody

      10 לחמניות

    Avatar
    נדב דקות

    יצא לי בצק קשה בלי רשת גלוטן (מתחתי את הבצק לראות) מה לעשות?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להוסיף עוד קצת מים עד שהבצק מפסיק “לשתות” את הנוזלים

    Avatar
    Bita Ashwal

    יצאו לי לחמניות לא חלקות . מה הסיבה? איך מוציאים לחמניות חלקות?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ביטה, כנראה שהיה צריך זמן לישה ארוך יותר של הבצק, עד שמתקבל גוש בצק חלק ורך.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות