לימונדה עם קרח-פטל

לימונדה עם קרח-פטל זה משקה קיצי מרענן תוצרת בית שמכינים בקלי קלות, ומגישים עם קוביות קרח אדומות חמצמצות בעלות טעם פטל עשיר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    6 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

דרך צבעונית להתרענן: לימונדה עם קרח אדום (שבקיץ הופכת תוך דקות למשקה כתום-אדמדם…). אפשר כמובן להשתמש בלימונדה מתרכיז, אבל טעים במיוחד להכין משקה מלימונים אמיתיים, סחוטים. מבוגרים (וילדים עם טעם מתוחכם) מוזמנים להחליף את מיץ הפטל במיץ חמוציות או רימונים איכותי- ולשדרג את התוצאה עוד יותר.

מצרכים

לימונדה

קרח אדום

אופן הכנה

  1. מכינים את קוביות הקרח: מוזגים מיץ פטל לתבנית שקעים לקרח. מעבירים להתייצבות במקפיא ל-6 שעות לפחות, עד שקוביות הקרח מתקשות (לא נורא אם הן נשארות קצת דביקות).
  2. מכינים את הלימונדה: בקנקן מערבבים היטב מיץ לימון, סוכר ומים קרים, עד שהסוכר נמס. טועמים ומתקנים לפי הצורך.
  3. שומרים במקרר עד ההגשה.
  4. מגישים: מגישים לשולחן את קנקן הלימונדה וכוסות גבוהות ושקופות. מחלצים את קוביות הקרח האדומות ומוסיפים לקנקן או לכוסות.

הערות

  • אפשר להחליף את מיץ הרימונים במיץ פטל או אוכמניות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 416.8 קק״ל 833.5 קק״ל
פחמימות 108.8 גרם 217.6 גרם
שומן 0.3 גרם 0.6 גרם
נתרן 3.1 מ״ג 6.2 מ״ג
חלבון 0.4 גרם 0.8 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.7 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 24.5 מ״ג 49.0 מ״ג
ברזל 0.4 מ״ג 0.8 מ״ג
אשלגן 294.4 מ״ג 588.8 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody