-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 294.6 קק״ל 589.2 קק״לפחמימות 1.5 גרם 3.0 גרםשומן 2.5 גרם 5.1 גרםנתרן 195711.1 מ״ג 391422.1 מ״גחלבון 62.6 גרם 125.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 1.6 גרםשומן רווי 0.4 גרם 0.7 גרםכולסטרול 150.5 מ״ג 301.0 מ״גסידן 67.5 מ״ג 135.1 מ״גברזל 1.8 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 1483.6 מ״ג 2967.2 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות295
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 294.6 קק״ל 589.2 קק״לפחמימות 1.5 גרם 3.0 גרםשומן 2.5 גרם 5.1 גרםנתרן 195711.1 מ״ג 391422.1 מ״גחלבון 62.6 גרם 125.2 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 1.6 גרםשומן רווי 0.4 גרם 0.7 גרםכולסטרול 150.5 מ״ג 301.0 מ״גסידן 67.5 מ״ג 135.1 מ״גברזל 1.8 מ״ג 3.6 מ״גאשלגן 1483.6 מ״ג 2967.2 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 3.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 295 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות טורבו.
- טורפים את חלבון הביצה טוב ומערבבים יחד עם המלח הגס בקערה עד שמתקבלת תערובת לחה.
- מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה ומניחים במרכזה את הדג.
- ממלאים את בטן הדג בפרוסות לימון ותימין ועוטפים את הדג במלח מכל הכיוונים.
- אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
- שוברים את המלח ובעדינות מורדים את העור מהדג.
- כל מה שנשאר זה להנות מכל ביס.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 220 מעלות טורבו.
- טורפים את חלבון הביצה טוב ומערבבים יחד עם המלח הגס בקערה עד שמתקבלת תערובת לחה.
- מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה ומניחים במרכזה את הדג.
- ממלאים את בטן הדג בפרוסות לימון ותימין ועוטפים את הדג במלח מכל הכיוונים.
- אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
- שוברים את המלח ובעדינות מורדים את העור מהדג.
- כל מה שנשאר זה להנות מכל ביס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן