לפני שבא לקיץ סוף – פוקצ’ה עם ענבים ודבש

פוקצ'ה רייחנית שתפיץ ניחוח משגע בכל הבית. הפוקצ'ה מלאה בענבים, דבש ושמן זית והיא מעולה לסלט, גבינות או אפילו לארוחה בשרית. פוקצ'ה עם ענבים לסוף הקיץ. סוף!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

לבצק:

לציפוי:

אופן הכנה

  1. בקערת מערבל מערבבים את הקמח, הסולת, הסוכר והשמרים.
  2. מוסיפים את המים הפושרים, הסוכר והשמן. לשים בעזרת המיקסר עד שמתקבל בצק רך ואחיד, בערך 10 דקות. לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח.
  3. משמנים קערה ושופכים לתוכה את הבצק. הבצק יהיה יחסית נוזלי. מכסים עם ניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
  4. בידיים משומנות לשים מעט את הבצק ומורידים לו נפח. מתפיחים שוב.
  5. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  6. מצפים תבנית בנייר אפיה ומשמנים אותו. משטחים את הבצק בידיים משומנות על התבנית.
  7. מפזרים את הענבים על הפוקצ’ה ומשקעים אותם מעט.

    פוקצה-ענבים-לא-אפויה
    אני תופחת לי…

  8. מפזרים מעל רוזמרין קצוץ ומזלפים עוד שמן זית ומלח גס. מכסים את התבנית במגבת מטבח ומתפיחים עוד 10 דקות
  9. אופים בערך 1/2 שעה עד שהמאפה שחום.
  10. מזלפים מעל הפוקצ’ה שמן זית ומעט דבש (לא חובה) ואוכלים חם.
    פוקצ'ה ענבים ודבש
    לא, אין את זה ביותר מושלם!

    פוקצה-ענבים-לא-אפויה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4737.7 קק״ל 4737.7 קק״ל
פחמימות 806.8 גרם 806.8 גרם
שומן 116.4 גרם 116.4 גרם
נתרן 2375.0 מ״ג 2375.0 מ״ג
חלבון 107.4 גרם 107.4 גרם
סיבים תזונתיים 31.7 גרם 31.7 גרם
שומן רווי 14.5 גרם 14.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 157.3 מ״ג 157.3 מ״ג
ברזל 12.5 מ״ג 12.5 מ״ג
אשלגן 1239.5 מ״ג 1239.5 מ״ג
אבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (2)

    Avatar
    jenny salomon

    מריחים? אוי זה נהדר😌

    Avatar
    jenny salomon

    טעם גן עדן🍇

תגובות (7)

Avatar

הצג עוד