< רקע נינג'ה

מה חדש? עוגיות שיבולת שועל ותפוחים בזיגוג דבש!

הגרסה המודרנית לתפוח בדבש - עוגיות שיבולת שועל ותפוחים בזיגוג דבש! פותחים את הבוקר עם עוגיות בריאות ומושלמות, לצד כוס תה, לשנה טובה במיוחד
הגרסה המודרנית לתפוח בדבש - עוגיות שיבולת שועל ותפוחים בזיגוג דבש! פותחים את הבוקר עם עוגיות בריאות ומושלמות, לצד כוס תה, לשנה טובה במיוחד
  • נטע לויה
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    179
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 178.5 קק״ל 5356.2 קק״ל
    פחמימות 21.0 גרם 628.6 גרם
    שומן 9.0 גרם 271.0 גרם
    נתרן 121.2 מ״ג 3634.8 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 172.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 102.9 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 100.5 גרם
    כולסטרול 20.1 מ״ג 603.3 מ״ג
    סידן 9.7 מ״ג 290.8 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 101.3 מ״ג
    אשלגן 19.6 מ״ג 588.5 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 100.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    179
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 178.5 קק״ל 5356.2 קק״ל
    פחמימות 21.0 גרם 628.6 גרם
    שומן 9.0 גרם 271.0 גרם
    נתרן 121.2 מ״ג 3634.8 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 172.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 102.9 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 100.5 גרם
    כולסטרול 20.1 מ״ג 603.3 מ״ג
    סידן 9.7 מ״ג 290.8 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 101.3 מ״ג
    אשלגן 19.6 מ״ג 588.5 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 100.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

זיגוג


אופן ההכנה

  1. שמים בקערת הנינג׳ה עם להב הבצק את המצרכים: קמח, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון, מלח, סוכר חום כהה וחמאה.
  2. מפעילים על תוכנית mix עד שהחמאה נטמעת בבצק.
  3. מוסיפים את הביצים ומפעילים שוב על תוכנית mix עד שהבצק מתגבש למסה אחידה.
  4. כעת מוסיפים גם את התפוחים ושיבולת השועל ומערבבים שניות ספורות בלבד עד שהם נטמעים בבצק.
  5. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.

    עוגיות שיבולת שועל ותפוחים בזיגוג דבש2
    עוגיות שיבולת שועל ותפוחים בזיגוג דבש מושלמות

  6. יוצרים כדורים מהבצק בעזרת כף קפיצית או בעזרת הידיים ומניחים אותם במרווחים על התבנית. בשלב זה אפשר להקפיא את העוגיות ולהפשיר רק כשרוצים לאפות.
  7. אופים בתנור במשך 12-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות בתחתית ומשתטחות מעט, אבל עדיין רכות מלמעלה. נזהרים לא לייבש אותן.
  8. מעבירים את העוגיות לרשת צינון.
  9. בינתיים מכינים את הזיגוג: מערבבים את אבקת הסוכר והדבש , מוסיפים את המים ומערבבים. אם הזיגוג נוזלי מדי מוסיפים כף נוספת של אבקת סוכר.
  10. בעזרת כפית מזגגים את העוגיות.

    עוגיות שיבולת שועל ותפוחים בזיגוג דבש3
    עוגיות שיבולת שועל ותפוחים בזיגוג דבש. צילום: נטע לויה

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מה חדש? עוגיות שיבולת שועל ותפוחים בזיגוג דבש!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    ליאורה

    באיזה שלב מוסיפים את השיבולת שועל?.. לא רשום

      Avatar
      Foody Foody

      המתכון תוקן, מוסיפים את שיבולת השועל בסעיף 4 לאופן ההכנה.

    Avatar
    רחל

    האם אפשר לשים מרגרינה במקום חמאה?

      Avatar
      Foody Foody

      כן, אפשר להחליף את החמאה במרגרינה או מחמאה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות