-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 155.1 קק״ל 310.3 קק״לפחמימות 19.0 גרם 38.0 גרםשומן 5.4 גרם 10.8 גרםנתרן 94.0 מ״ג 188.0 מ״גחלבון 8.9 גרם 17.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 3.2 גרם 6.5 גרםכולסטרול 16.2 מ״ג 32.4 מ״גסידן 180.4 מ״ג 360.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 239.7 מ״ג 479.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 24 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות155
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 155.1 קק״ל 310.3 קק״לפחמימות 19.0 גרם 38.0 גרםשומן 5.4 גרם 10.8 גרםנתרן 94.0 מ״ג 188.0 מ״גחלבון 8.9 גרם 17.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 3.2 גרם 6.5 גרםכולסטרול 16.2 מ״ג 32.4 מ״גסידן 180.4 מ״ג 360.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 239.7 מ״ג 479.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 24 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 155 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילקשייק אייס קפה
-
2 כפות גדושות קפה נמס
-
2 כפות סוכר לבןאו 3, לפי הטעם
-
1/2 כוס מים רותחיםלשימוש לפני ההקפאה
-
1 1/2 כוסות חלב 3%
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/4 כוס מים רותחיםלשימוש אחרי ההקפאה
הגשה
-
1 קורט קינמון טחון
-
2 כפות קצפת מוכנה קנויה
אופן הכנה
- שמים בכוס הערבול של הנינג’ה קרימי את הקפה הנמס, הסוכר והמים הרותחים. מערבבים היטב עד שהסוכר והקפה מתמוססים במים.
- מוסיפים את החלב והווניל ושוב מערבבים היטב. מקפיאים למשך 24 שעות.
- כעבור 24 שעות פותחים את המכסה ויוצקים ¼ כוס של מים רותחים.
- מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “מילקשייק”. מגישים מייד עם קצפת וקינמון מעל.
אופן הכנה
- שמים בכוס הערבול של הנינג’ה קרימי את הקפה הנמס, הסוכר והמים הרותחים. מערבבים היטב עד שהסוכר והקפה מתמוססים במים.
- מוסיפים את החלב והווניל ושוב מערבבים היטב. מקפיאים למשך 24 שעות.
- כעבור 24 שעות פותחים את המכסה ויוצקים ¼ כוס של מים רותחים.
- מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “מילקשייק”. מגישים מייד עם קצפת וקינמון מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן