ממרח אבוקדו וטחינה של שי-לי ליפא

רוצים לשדרג את הכריכים לבית הספר או את ארוחת הבוקר הבאה שלכם? שי-לי ליפא מכינה ממרח אבוקדו וטחינה עם המון ערכים תזונתיים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את האבוקדו ומחלצים את הגלעין. קולפים את שן השום.
  2. מרסקים את כל החומרים במעבד מזון לממרח אחיד וחלק. טועמים ומתקנים תיבול.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 143.7 קק״ל 574.8 קק״ל
פחמימות 3.3 גרם 13.2 גרם
שומן 13.3 גרם 53.1 גרם
נתרן 391.6 מ״ג 1566.5 מ״ג
חלבון 2.6 גרם 10.2 גרם
סיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.2 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 7.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 24.0 מ״ג 96.1 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
אשלגן 288.0 מ״ג 1152.0 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 3.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody