החורף כאן: מרק מינסטרונה עשיר ומחמם
מרק מינסטרונה עשיר עם תפוחי אדמה, גזר, פסטה ושעועית. מרק איטלקי קלאסי, חורפי ומחמם. בדיוק מה שאתם זקוקים לו, ארוחה משפחתית ומזינה שמכינים בסיר אחד
מרק מינסטרונה עשיר עם תפוחי אדמה, גזר, פסטה ושעועית. מרק איטלקי קלאסי, חורפי ומחמם. בדיוק מה שאתם זקוקים לו, ארוחה משפחתית ומזינה שמכינים בסיר אחד
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 186.6 קק״ל 1119.9 קק״לפחמימות 25.2 גרם 151.0 גרםשומן 5.3 גרם 31.9 גרםנתרן 935.5 מ״ג 5612.8 מ״גחלבון 5.6 גרם 33.7 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.6 גרםשומן רווי 0.7 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 68.8 מ״ג 412.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 419.0 מ״ג 2513.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 45 דק׳כולל 3 שעות ו-40 דק׳
-
קלוריות187
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 186.6 קק״ל 1119.9 קק״לפחמימות 25.2 גרם 151.0 גרםשומן 5.3 גרם 31.9 גרםנתרן 935.5 מ״ג 5612.8 מ״גחלבון 5.6 גרם 33.7 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.6 גרםשומן רווי 0.7 גרם 4.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 68.8 מ״ג 412.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 419.0 מ״ג 2513.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות 187 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 בצל בינוניחתוך לקוביות
-
2 גזרים בינונייםחתוכים לקוביות
-
1 כרישה בינונית1 גבעול כרשה חתוך לקוביות
-
2 סלרי בינוניים2 גבעולי סלרי קצוצים
-
1 שורש פטרוזיליה בינוניקצוץ
-
1 לפת בינוניאו קולורבי קצוצים
-
3 כפות שמן זית
-
2 כפיות תערובת עשבי תיבול יבשיםאו צרור עשבי תיבול פטרוזיליה, טימין ומרווה
-
3 תפוחי אדמה לאפייה ובישול בינונייםקלופים וחתוכים לקוביות
-
2 ליטר מים רותחים
-
1 כוס פאסאטה עגבניותמחית עגבניות חלקה
-
1 כוס שעועית לבנה מבושלת במיםאפשר להשתמש בשעועית מהקפאה או משימורים
-
1 כף שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כוס פסטה קצרהמבושלת במים
-
2 כוסות עלי תרדקצוצים גס (לא חובה)
אופן הכנה
- מאדים את ירקות השורש בסיר גדול עם שמן זית, מעל להבה בינונית, במשך 10-15 דקות, עד לריכוך ולזיגוג. מדי פעם מערבבים בכף עץ. לקראת הסוף מוסיפים עשבי תיבול.
- מוסיפים לסיר תפוחי אדמה, יוצקים מים, מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מכסים חלקית ומבשלים שעה. ככל שמבשלים את המרק זמן ארוך יותר, הנוזלים מצטמצמים והטעם יהיה מרוכז יותר.
- מוסיפים עגבניות ושעועית לבנה. מחזירים לרתיחה, מבשלים 5 דקות, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מוסיפים את הפסטה ואם רוצים את התרד ומבשלים עוד 2-3 דקות.
- מגישים חם עם זילוף של שמן זית ופטרוזיליה קצוצה מעל.
אופן הכנה
- מאדים את ירקות השורש בסיר גדול עם שמן זית, מעל להבה בינונית, במשך 10-15 דקות, עד לריכוך ולזיגוג. מדי פעם מערבבים בכף עץ. לקראת הסוף מוסיפים עשבי תיבול.
- מוסיפים לסיר תפוחי אדמה, יוצקים מים, מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מכסים חלקית ומבשלים שעה. ככל שמבשלים את המרק זמן ארוך יותר, הנוזלים מצטמצמים והטעם יהיה מרוכז יותר.
- מוסיפים עגבניות ושעועית לבנה. מחזירים לרתיחה, מבשלים 5 דקות, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מוסיפים את הפסטה ואם רוצים את התרד ומבשלים עוד 2-3 דקות.
- מגישים חם עם זילוף של שמן זית ופטרוזיליה קצוצה מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אפשר להשתמש ברסק עגבניות רגיל? אם כן כמה?
היי מרים! אפשר להשתמש בעגבניות מרוסקות באותה הכמות שמצוינת כאן, אם את מתייחסת לרכז עגבניות הוא פחות יתאים כאן. נסי וספרי לנו איך יצא! 🙂
מתאים לי בול לערב חורפי שכזה
לחלוטין!