נאצ’וס פרמזן ועשבי תיבול

הם מעולים לאירוח, לנשנוש מול הטלוויזיה ואפילו לטבילה במרק. נאצ'וס ביתיים, עם פרמזן ועשבי תיבול שמכינים ב10 דקות עבודה ויוצאים פריכים וטעימים
הם מעולים לאירוח, לנשנוש מול הטלוויזיה ואפילו לטבילה במרק. נאצ'וס ביתיים, עם פרמזן ועשבי תיבול שמכינים ב10 דקות עבודה ויוצאים פריכים וטעימים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    55
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 54.7 קק״ל 328.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 3.8 גרם 23.0 גרם
    נתרן 130.0 מ״ג 780.0 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 30.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 15.0 גרם
    כולסטרול 10.2 מ״ג 61.0 מ״ג
    סידן 136.8 מ״ג 821.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 10.7 מ״ג 64.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    55
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 54.7 קק״ל 328.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 3.8 גרם 23.0 גרם
    נתרן 130.0 מ״ג 780.0 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 30.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 15.0 גרם
    כולסטרול 10.2 מ״ג 61.0 מ״ג
    סידן 136.8 מ״ג 821.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 10.7 מ״ג 64.0 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
  2. מערבבים פרמזן ותערובת עשבי תיבול בקערה.
  3. מתיזים תרסיס שמן על טורטייה ומפזרים מעל שכבה אחידה של תערובת הפרמזן.
  4. חותכים כל טורטייה ל-4 משולשים גדולים וכל משולש ל-3 משולשים קטנים (סה”כ 12 משולשים) ומניחים בתבניות.
  5. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.
  6. אופים 8-6 דקות, עד הזהבה (נזהרים לא לשרוף). מצננים היטב. ניתן לשמור בקופסה אטומה חוץ למקרר עד יומיים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נאצ’וס פרמזן ועשבי תיבול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות