< רקע נינג'ה

סביצ’ה טונה מטריף

יש נטייה להרבה אנשים לחשוב שסביצ'ה טוב אפשר לאכול רק במסעדה יוקרתית. אז זהו –שלא, קבלו מתכון של סביצ'ה טונה מטריפה בקלי קלות. רק תדאגו לדג טרי, כל השאר קטן עליכם
יש נטייה להרבה אנשים לחשוב שסביצ'ה טוב אפשר לאכול רק במסעדה יוקרתית. אז זהו –שלא, קבלו מתכון של סביצ'ה טונה מטריפה בקלי קלות. רק תדאגו לדג טרי, כל השאר קטן עליכם
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    478
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 477.5 קק״ל 955.0 קק״ל
    פחמימות 12.1 גרם 24.2 גרם
    שומן 24.4 גרם 48.9 גרם
    נתרן 110.1 מ״ג 220.3 מ״ג
    חלבון 47.7 גרם 95.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 66.0 מ״ג 132.0 מ״ג
    סידן 73.9 מ״ג 147.8 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 1656.7 מ״ג 3313.4 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    478
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 477.5 קק״ל 955.0 קק״ל
    פחמימות 12.1 גרם 24.2 גרם
    שומן 24.4 גרם 48.9 גרם
    נתרן 110.1 מ״ג 220.3 מ״ג
    חלבון 47.7 גרם 95.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.5 גרם 12.9 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 8.5 גרם
    כולסטרול 66.0 מ״ג 132.0 מ״ג
    סידן 73.9 מ״ג 147.8 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 1656.7 מ״ג 3313.4 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סביצ'ה


אופן הכנה

  1. חותכים את הדג לקוביות בעזרת סכין הפילוט.
  2. בעזרת סכין סנטוקו פורסים את הצנוניות, קוצצים את הצ’ילי האדום, חותכים את האבוקדו לקוביות וקוצצים את העירית.
  3. מערבבים בקערה את כל המרכיבים ולבסוף שמים את המלח והלימון (שיכבשו את הדג).
  4. טועמים, מתקנים תיבול, מצלחתים ובתאבון.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סביצ’ה טונה מטריף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות