סחלב חם של קרין גורן

סחלב זה משקה חורף עשיר ומפנק כמעט על גבול קינוח. סחלב - מתכון שמכינים ב-5 דקות מתערובת חלב ומים ומשדרגים במקופלת ומעט אבקת קינמון
סחלב זה משקה חורף עשיר ומפנק כמעט על גבול קינוח. סחלב - מתכון שמכינים ב-5 דקות מתערובת חלב ומים ומשדרגים במקופלת ומעט אבקת קינמון
  • קרין גורן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    91
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 91.4 קק״ל 182.7 קק״ל
    פחמימות 10.5 גרם 21.0 גרם
    שומן 3.6 גרם 7.2 גרם
    נתרן 60.1 מ״ג 120.1 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 11.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 10.8 מ״ג 21.6 מ״ג
    סידן 121.3 מ״ג 242.5 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 157.3 מ״ג 314.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    91
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 91.4 קק״ל 182.7 קק״ל
    פחמימות 10.5 גרם 21.0 גרם
    שומן 3.6 גרם 7.2 גרם
    נתרן 60.1 מ״ג 120.1 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 11.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 10.8 מ״ג 21.6 מ״ג
    סידן 121.3 מ״ג 242.5 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 157.3 מ״ג 314.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור

סחלב מתכון למשקה חורף עשיר. אפשר להכין רק מחלב, אפשר רק ממים (אם רוצים סחלב פרווה) – אבל אני אוהבת את השילוב הזה, של שני שליש חלב ושליש מים. את הסוכר הפחתתי הפעם קצת, כי אני מקשטת מלמטה ומלמעלה בפירורי שוקולד לבן מקופל…

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סחלב


אופן הכנה

  1. בסיר על אש בינונית מחממים חלב עם סוכר ומי זהר.
  2. בכוס נפרדת מערבבים מים עם קורנפלור להמסה. מוסיפים לחלב הרותח וטורפים 1/2 דקה לרתיחה והסמכה.
  3. מפוררים לספל מקופלת לבנה, מוזגים מעל סחלב ומפוררים מעל עוד מהמקופלת וזורים קצת קינמון. מערבבים ושותים. ממשיכים לערבב מדי פעם שלא ייווצר קרום מלמעלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סחלב חם של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות