באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

סטייק מושלם לארוחת ערב זוגית ורומנטית

אם חיפשתם מתכון לסטייק המושלם - עצרו כאן, כי מצאתם אותו! סטייק טי בון עסיסי במידת העשייה המדויקת ביותר לצד דלעת ערמונים!
אם חיפשתם מתכון לסטייק המושלם - עצרו כאן, כי מצאתם אותו! סטייק טי בון עסיסי במידת העשייה המדויקת ביותר לצד דלעת ערמונים!
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    941
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 941.4 קק״ל 1882.7 קק״ל
    פחמימות 16.3 גרם 32.5 גרם
    שומן 63.1 גרם 126.2 גרם
    נתרן 2934.5 מ״ג 5868.9 מ״ג
    חלבון 73.5 גרם 147.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 21.3 גרם 42.6 גרם
    כולסטרול 180.0 מ״ג 360.0 מ״ג
    סידן 56.3 מ״ג 112.5 מ״ג
    ברזל 10.9 מ״ג 21.9 מ״ג
    אשלגן 1339.8 מ״ג 2679.5 מ״ג
    אבץ 14.1 מ״ג 28.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    941
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 941.4 קק״ל 1882.7 קק״ל
    פחמימות 16.3 גרם 32.5 גרם
    שומן 63.1 גרם 126.2 גרם
    נתרן 2934.5 מ״ג 5868.9 מ״ג
    חלבון 73.5 גרם 147.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 3.8 גרם
    שומן רווי 21.3 גרם 42.6 גרם
    כולסטרול 180.0 מ״ג 360.0 מ״ג
    סידן 56.3 מ״ג 112.5 מ״ג
    ברזל 10.9 מ״ג 21.9 מ״ג
    אשלגן 1339.8 מ״ג 2679.5 מ״ג
    אבץ 14.1 מ״ג 28.2 מ״ג
    סגור

סטייק עסיסי במידת עשייה נכונה, בדיוק כמו שאתם אוהבים, זה לא משהו שאפשר למצוא אך ורק במסעדות. כמה כללים פשוטים, כמה טיפים ומכשיר נכון שיסייע בתהליך – ויש לכם ארוחת סטייק מהסרטים!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
ליאור קליין
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מתקינים את פלטת הגריל במכשיר הנינג’ה גריל מקס פרו. מחליקים את הפלטה לחלק הקידמי של הבסיס עד שנתפסת ולוחצים על החלק האחורי כך שתתיישב במקומה בקליק. סוגרים את המכסה.
  2. מחברים את המדחום הנמצא מצד ימין של המכשיר למכשיר. בוחרים בתוכנית “גריל”, מכוונים לטמפ’ HI. לוחצים על כפתור “הגדרות” ובוחרים באפשרות BEEF. משתמשים בחוגה כדי להגדיר את מידת העשייה. כדי לבחור במידת עשייה מדיום בוחרים בתוכנית 5. למידות אחרות עיינו במדריך המקוצר המגיע עם המכשיר.
  3. בזמן שהמכשיר מתחמם, מברישים את הסטייק מכל צדדיו בשמן ומתבלים במלח ופלפל.
  4. מברישים גם את הדלעת בשמן ומתבלים אותה במלח ופלפל.
  5. מכניסים את המדחום אופקית למרכז החלק העבה של הסטייק.
  6. בסיום החימום המקדים המכשיר מצפצף ומאותת ADD FOOD. מניחים את הסטייק על פלטת הגריל ולוחצים בעדינות כדי שהנתח יקבל את פסי הצריבה מהפלטה. סוגרים את המכסה על כבל המדחום.
  7. כשהמכשיר מצפצף ומציג FLIP משתמשים במלקחיים להפיכה. סוגרים את המכסה להמשך.
  8. כשהמכשיר מצפצף שוב, פעולת הגריל הסתיימה. מעבירים את הנתח לקרש חיתוך ונותחים לו לנוח 5-10 דקות.
  9. בינתיים מניחים את דלעת הערמונים על הגריל וסוגרים את המכסה. מגדירים את הזמן ל-4 דקות ולוחצים על החוגה כדי להתחיל את הבישול. מכיוון שהמכשיר כבר חם לוחצים על הכפתור “חימום מקדים” כדי לדלג על הפעולה.
  10. לאחר ההכנה וההמתנה, פורסים את הסטייק ומגישים עם הדלעת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סטייק מושלם לארוחת ערב זוגית ורומנטית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות