המבורגר ביתי עם סירות תפוחי אדמה של ישראל אהרוני
מי אמר שהמבורגר אוכלים רק בחוץ? אהרוני מלמד להכין את הקציצה החלומית, העסיסית נוטפת השומן - אצלכם בבית. סירות תפוחי אדמה והמבורגר וכל מה שחסר זה סרט טוב להשלמת החגיגה!
מי אמר שהמבורגר אוכלים רק בחוץ? אהרוני מלמד להכין את הקציצה החלומית, העסיסית נוטפת השומן - אצלכם בבית. סירות תפוחי אדמה והמבורגר וכל מה שחסר זה סרט טוב להשלמת החגיגה!
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 385.5 קק״ל 2312.7 קק״לפחמימות 143.9 גרם 863.2 גרםשומן 156.2 גרם 937.0 גרםנתרן 436.2 מ״ג 2617.2 מ״גחלבון 154.5 גרם 927.0 גרםסיבים תזונתיים 138.6 גרם 831.6 גרםשומן רווי 145.2 גרם 871.1 גרםכולסטרול 199.0 מ״ג 1194.0 מ״גסידן 169.3 מ״ג 1015.8 מ״גברזל 139.4 מ״ג 836.4 מ״גאשלגן 563.4 מ״ג 3380.5 מ״גאבץ 140.2 מ״ג 841.3 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 30 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות386
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 385.5 קק״ל 2312.7 קק״לפחמימות 143.9 גרם 863.2 גרםשומן 156.2 גרם 937.0 גרםנתרן 436.2 מ״ג 2617.2 מ״גחלבון 154.5 גרם 927.0 גרםסיבים תזונתיים 138.6 גרם 831.6 גרםשומן רווי 145.2 גרם 871.1 גרםכולסטרול 199.0 מ״ג 1194.0 מ״גסידן 169.3 מ״ג 1015.8 מ״גברזל 139.4 מ״ג 836.4 מ״גאשלגן 563.4 מ״ג 3380.5 מ״גאבץ 140.2 מ״ג 841.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 386 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את סירות תפוחי האדמה: מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים במשך כ-10 דקות.
- חותכים את תפוחי האדמה עם קליפתם לשישיות לאורך.
- מערבבים בקערה את תפוחי האדמה עם השום הכתוש, השמן, התימין, מלח ופלפל.
- מניחים נייר אפיה על תבנית תנור ומסדרים יפה את תפוחי האדמה.
- אופים בתנור בחום של 220 מעלות למשך 15 דקות.
- מכינים את ההמבורגר: חותכים את בשר האנטריקוט לקוביות ומשאירים כ-20% שומן.
- מעבירים את קוביות הבשר למעבד מזון ומוסיפים בצל חתוך לקוביות, מלח, טיפה פלפל שחור וכן כף אחת רוטב סויה.
- מעבדים בפולסים קצרים כדי שההמבורגר לא יהיה קצוץ דק מדי.
- מעבירים את הבשר הקצוץ לקערה ומערבבים היטב בעזרת הידיים.
- מחלקים את תערובת הבשר ל-2 חלקים שווים.
- מכדררים מכל חלק כדור גדול ומהודק ואז מועכים ויוצרים 2 קציצות גדולות.
- מחממים מחבת עם מעט שמן וצולים את ההמבורגר במשך כ-5 דקות מכל צד.
- הגשה: חותכים כל לחמנייה לחצי לרוחב, מורחים חרדל, מניחים עלי חסה ומעליהם את הקציצה.
- מניחים על הקציצה פרוסות עגבנייה ובצל, מפזרים מעט מלח וסוגרים בחצי הלחמנייה הנוספת.
- עורמים סירות תפוחי אדמה לצד ההמבורגר ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את סירות תפוחי האדמה: מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים במשך כ-10 דקות.
- חותכים את תפוחי האדמה עם קליפתם לשישיות לאורך.
- מערבבים בקערה את תפוחי האדמה עם השום הכתוש, השמן, התימין, מלח ופלפל.
- מניחים נייר אפיה על תבנית תנור ומסדרים יפה את תפוחי האדמה.
- אופים בתנור בחום של 220 מעלות למשך 15 דקות.
- מכינים את ההמבורגר: חותכים את בשר האנטריקוט לקוביות ומשאירים כ-20% שומן.
- מעבירים את קוביות הבשר למעבד מזון ומוסיפים בצל חתוך לקוביות, מלח, טיפה פלפל שחור וכן כף אחת רוטב סויה.
- מעבדים בפולסים קצרים כדי שההמבורגר לא יהיה קצוץ דק מדי.
- מעבירים את הבשר הקצוץ לקערה ומערבבים היטב בעזרת הידיים.
- מחלקים את תערובת הבשר ל-2 חלקים שווים.
- מכדררים מכל חלק כדור גדול ומהודק ואז מועכים ויוצרים 2 קציצות גדולות.
- מחממים מחבת עם מעט שמן וצולים את ההמבורגר במשך כ-5 דקות מכל צד.
- הגשה: חותכים כל לחמנייה לחצי לרוחב, מורחים חרדל, מניחים עלי חסה ומעליהם את הקציצה.
- מניחים על הקציצה פרוסות עגבנייה ובצל, מפזרים מעט מלח וסוגרים בחצי הלחמנייה הנוספת.
- עורמים סירות תפוחי אדמה לצד ההמבורגר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
הלכתי להכין???