סנו רקע

סלמון אפוי בדבש וסויה: כי אין חג בלי דג!

הדג האהוב על הישראלים, שאין מושלם ממנו לארוחת ערב ראש השנה. סלמון אפוי בדבש וסויה, בתוך שקית צלייה ששומרת על העסיסיות. אין מי שיסרב לו!
הדג האהוב על הישראלים, שאין מושלם ממנו לארוחת ערב ראש השנה. סלמון אפוי בדבש וסויה, בתוך שקית צלייה ששומרת על העסיסיות. אין מי שיסרב לו!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
27 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    216
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 215.6 קק״ל 646.9 קק״ל
    פחמימות 157.8 גרם 473.3 גרם
    שומן 144.1 גרם 432.3 גרם
    נתרן 437.5 מ״ג 1312.5 מ״ג
    חלבון 145.6 גרם 436.9 גרם
    סיבים תזונתיים 142.6 גרם 427.7 גרם
    שומן רווי 142.0 גרם 426.1 גרם
    כולסטרול 142.0 מ״ג 426.0 מ״ג
    סידן 168.6 מ״ג 505.7 מ״ג
    ברזל 142.9 מ״ג 428.7 מ״ג
    אשלגן 379.2 מ״ג 1137.5 מ״ג
    אבץ 142.4 מ״ג 427.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    216
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 215.6 קק״ל 646.9 קק״ל
    פחמימות 157.8 גרם 473.3 גרם
    שומן 144.1 גרם 432.3 גרם
    נתרן 437.5 מ״ג 1312.5 מ״ג
    חלבון 145.6 גרם 436.9 גרם
    סיבים תזונתיים 142.6 גרם 427.7 גרם
    שומן רווי 142.0 גרם 426.1 גרם
    כולסטרול 142.0 מ״ג 426.0 מ״ג
    סידן 168.6 מ״ג 505.7 מ״ג
    ברזל 142.9 מ״ג 428.7 מ״ג
    אשלגן 379.2 מ״ג 1137.5 מ״ג
    אבץ 142.4 מ״ג 427.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מערכת Foody
X

27 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. ראשית, שמים בקערה בינונית את רוטב הסויה, הדבש והג’ינג’ר ומערבבים היטב.
  2. שנית, מוסיפים לקערה גם את נתחי הסלמון, מתבלים אותם במלח ובפלפל, ומשרים במשך 20 דקות לפחות (אפשר יותר).
  3. בשלב זה מחממים את התנור לחום של 190 מעלות.
  4. מרפדים את התבנית בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
  5. מכניסים בעדינות את הדגים עם הרוטב לתוך סנו סושי - שקיות צלייה.

    סלמון אפוי בדבש וסויה 1
    מברישים את הדג במשרה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: מיכל לוי אלחלל

  6. מסדרים בתבנית את השקית עם נתחי הסלמון כך שיהיו אחד ליד השני בשכבה אחת.
  7. אופים במשך 12-15 דקות, ונזהרים שלא לייבש את הדג יותר מזה!
  8. מוציאים את הסלמון בזהירות מהשקית ומברישים בשאריות המשרה.
  9. מגישים את הדג בצלחת על מצע אורז ומפזרים מעל שומשום ובצל ירוק.

    סלמון אפוי בדבש וסויה3
    סלמון אפוי בדבש וסויה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: מיכל לוי אלחלל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון אפוי בדבש וסויה: כי אין חג בלי דג!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות