סימפוניה רקע

סנדוויץ’ בוקר מפנק עם סימפוניה זיתים, ירקות ובצלים צלויים

כל הדברים הטובים של הבוקר ארוזים בתוך לחמנייה. שגב משה מכין סנדוויץ' מפנק עם סימפוניה זיתים, זעתר, ירקות ובצלים צלויים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    8 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. חוצים את הלחמנייה לאורכה וקולים את שני הצדדים על מחבת חמה או בטוסטר.
  2. מוציאים את הלחמנייה ומניחים את הבצל הפרוס על המחבת. מוסיפים כף שמן וצולים את הבצל עד הזהבה.
  3. את הגבינה מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על צד אחד של הלחמנייה בשכבה עבה.
  4. מעל הגבינה מסדרים את הירקות, ומעליהם שוב זילוף של גבינה.
  5. מסדרים את טבעות הבצל, בוזקים מעל הכל זעתר ופלפל שאטה. מזלפים שמן זית.
  6. מעטרים עם מעט גבעולי שמיר טריים ומגישים.

    זילוף הגבינה יוצר מראה חגיגי. צילום: שגב משה
    זילוף הגבינה יוצר מראה חגיגי. צילום: שגב משה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 305.0 קק״ל 305.0 קק״ל
פחמימות 27.8 גרם 27.8 גרם
שומן 10.6 גרם 10.6 גרם
נתרן 767.3 מ״ג 767.3 מ״ג
חלבון 20.0 גרם 20.0 גרם
סיבים תזונתיים 5.2 גרם 5.2 גרם
שומן רווי 5.2 גרם 5.2 גרם
כולסטרול 30.0 מ״ג 30.0 מ״ג
סידן 370.3 מ״ג 370.3 מ״ג
ברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״ג
אשלגן 486.8 מ״ג 486.8 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar