רולאפ דפי אורז וחביתת ירק במילוי פלמידה
גם חביתת ירק, גם דפי אורז, גם סביצ'ה דג לבן, והכל מגולגל לתוך רולאפ אחד שלא תפסיקו לאכול. ארוחה שלמה בטעמים אסיתיים מגולגלת בתוך רולאפ מושלם
גם חביתת ירק, גם דפי אורז, גם סביצ'ה דג לבן, והכל מגולגל לתוך רולאפ אחד שלא תפסיקו לאכול. ארוחה שלמה בטעמים אסיתיים מגולגלת בתוך רולאפ מושלם
- Studio R.Y
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 458.7 קק״ל 917.5 קק״לפחמימות 18.1 גרם 36.2 גרםשומן 19.3 גרם 38.6 גרםנתרן 947.3 מ״ג 1894.7 מ״גחלבון 43.5 גרם 87.1 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.5 גרםשומן רווי 4.4 גרם 8.9 גרםכולסטרול 567.7 מ״ג 1135.4 מ״גסידן 110.9 מ״ג 221.8 מ״גברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 1010.4 מ״ג 2020.8 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 4.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה
-
קלוריות459
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 458.7 קק״ל 917.5 קק״לפחמימות 18.1 גרם 36.2 גרםשומן 19.3 גרם 38.6 גרםנתרן 947.3 מ״ג 1894.7 מ״גחלבון 43.5 גרם 87.1 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.5 גרםשומן רווי 4.4 גרם 8.9 גרםכולסטרול 567.7 מ״ג 1135.4 מ״גסידן 110.9 מ״ג 221.8 מ״גברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 1010.4 מ״ג 2020.8 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 4.3 מ״גסגור
מרכיבים 15 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 459 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
דפי אורז
-
8 יחידות דפי אורזמזרח מערב
מילוי סביצ'ה דג לבן
רוטב
-
3 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
3 כפות מיץ לימוןמיץ מחצי לימון טרי
-
1 כף מיריןמזרח מערב
-
1 כף חומץ אורזמזרח מערב
הגשה
-
1 כף רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 כף ג’ינג’ר כבושמזרח מערב
אופן הכנה
- מכינים את חביתת הירק: במעבד מזון טוחנים את הביצים יחד עם התרד עד קבלת תערובת אחידה (ונוזלית).
- מחממים מעט שמן במחבת, יוצקים מעט מהבלילה, מטגנים מספר דקות מכל צד עד לקבלת חביתת ירק.
- מכינים את הכמות הרצויה ומניחים בצד.
- מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את הדג עם הירקות החתוכים.
- מכינים את הרוטב: בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הדג.
- מערבבים היטב כדי שכל הדג יקבל את הטעמים וייכבש על ידי הלימון.
- מרכיבים את המנה: מרטיבים ארבעה דפי אורז ומניחים אחד ליד השני בחפיפה קלה. באזור החפיפה (באמצע) מניחים את חביתת הירק, עליה מעט מהמלית ומגלגלים לרול.
- מחממים שוב מעט שמן במחבת ומטגנים את הרול כ-2-3 דקות מכל צד.
- מוציאים למגש או צלחת הגשה, חוצים לשניים, ומגישים יחד עם מעט רוטב סויה יאמאסה וג׳ינג׳ר כבוש. בתאבון.
אופן הכנה
- מכינים את חביתת הירק: במעבד מזון טוחנים את הביצים יחד עם התרד עד קבלת תערובת אחידה (ונוזלית).
- מחממים מעט שמן במחבת, יוצקים מעט מהבלילה, מטגנים מספר דקות מכל צד עד לקבלת חביתת ירק.
- מכינים את הכמות הרצויה ומניחים בצד.
- מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את הדג עם הירקות החתוכים.
- מכינים את הרוטב: בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הדג.
- מערבבים היטב כדי שכל הדג יקבל את הטעמים וייכבש על ידי הלימון.
- מרכיבים את המנה: מרטיבים ארבעה דפי אורז ומניחים אחד ליד השני בחפיפה קלה. באזור החפיפה (באמצע) מניחים את חביתת הירק, עליה מעט מהמלית ומגלגלים לרול.
- מחממים שוב מעט שמן במחבת ומטגנים את הרול כ-2-3 דקות מכל צד.
- מוציאים למגש או צלחת הגשה, חוצים לשניים, ומגישים יחד עם מעט רוטב סויה יאמאסה וג׳ינג׳ר כבוש. בתאבון.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן