רולאפ דפי אורז וחביתת ירק במילוי פלמידה

גם חביתת ירק, גם דפי אורז, גם סביצ'ה דג לבן, והכל מגולגל לתוך רולאפ אחד שלא תפסיקו לאכול. ארוחה שלמה בטעמים אסיתיים מגולגלת בתוך רולאפ מושלם
גם חביתת ירק, גם דפי אורז, גם סביצ'ה דג לבן, והכל מגולגל לתוך רולאפ אחד שלא תפסיקו לאכול. ארוחה שלמה בטעמים אסיתיים מגולגלת בתוך רולאפ מושלם
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    459
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 458.7 קק״ל 917.5 קק״ל
    פחמימות 18.1 גרם 36.2 גרם
    שומן 19.3 גרם 38.6 גרם
    נתרן 947.3 מ״ג 1894.7 מ״ג
    חלבון 43.5 גרם 87.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 567.7 מ״ג 1135.4 מ״ג
    סידן 110.9 מ״ג 221.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 1010.4 מ״ג 2020.8 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    459
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 458.7 קק״ל 917.5 קק״ל
    פחמימות 18.1 גרם 36.2 גרם
    שומן 19.3 גרם 38.6 גרם
    נתרן 947.3 מ״ג 1894.7 מ״ג
    חלבון 43.5 גרם 87.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 567.7 מ״ג 1135.4 מ״ג
    סידן 110.9 מ״ג 221.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 1010.4 מ״ג 2020.8 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 4.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

דפי אורז

חביתת ירק

מילוי סביצ'ה דג לבן

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את חביתת הירק: במעבד מזון טוחנים את הביצים יחד עם התרד עד קבלת תערובת אחידה (ונוזלית).
  2. מחממים מעט שמן במחבת, יוצקים מעט מהבלילה, מטגנים מספר דקות מכל צד עד לקבלת חביתת ירק.
  3. מכינים את הכמות הרצויה ומניחים בצד.
  4. מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את הדג עם הירקות החתוכים.
  5. מכינים את הרוטב: בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הדג.
  6. מערבבים היטב כדי שכל הדג יקבל את הטעמים וייכבש על ידי הלימון.
  7. מרכיבים את המנה: מרטיבים ארבעה דפי אורז ומניחים אחד ליד השני בחפיפה קלה. באזור החפיפה (באמצע) מניחים את חביתת הירק, עליה מעט מהמלית ומגלגלים לרול.
  8. מחממים שוב מעט שמן במחבת ומטגנים את הרול כ-2-3 דקות מכל צד.
  9. מוציאים למגש או צלחת הגשה, חוצים לשניים, ומגישים יחד עם מעט רוטב סויה יאמאסה וג׳ינג׳ר כבוש. בתאבון.

רולאפ במילוי פלמידה וחביתת ירק 1. צילום: Studio R.Y רולאפ דפי אורז וחביתת ירק במילוי פלמידה. צילום: Studio R.Y

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רולאפ דפי אורז וחביתת ירק במילוי פלמידה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות