ספינג’ רך ואוורירי של קרין גורן

חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    35 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

טיגון

אופן הכנה

  1. משמנים קלות קערה מאוד גדולה שיש בבית בתרסיס השמן.
  2. מניחים את כל רכיבי המתכון, למעט השמן לטיגון, בקערת המיקסר עם וו לישה ולשים 5-6 דקות עד לקבלת בצק רך. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה לשעה.
  3. בסיר רחב מחממים את השמן לטיגון עמוק עד לבעבוע עדין.
  4. בידיים רטובות מנתקים כדור מהבצק, יוצרים חור ומניחים בזהירות בשמן.
  5. מטגנים משני הצדדים להזהבה. מניחים על נייר סופג לספיגת השמן. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
  6. מצפים בסוכר ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 76.6 קק״ל 1531.3 קק״ל
פחמימות 5.4 גרם 107.1 גרם
שומן 6.0 גרם 120.3 גרם
נתרן 161.8 מ״ג 3235.5 מ״ג
חלבון 0.6 גרם 12.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 8.1 גרם
שומן רווי 0.7 גרם 13.6 גרם
כולסטרול 14.8 מ״ג 296.1 מ״ג
סידן 2.3 מ״ג 47.0 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 2.0 מ״ג
אשלגן 19.1 מ״ג 382.1 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 3.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody