
בואו עננים! ספינג’ רך ואוורירי של קרין גורן
- קרין גורן
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 256.0 קק״ל 5119.7 קק״לפחמימות 43.0 גרם 860.7 גרםשומן 6.5 גרם 130.7 גרםנתרן 168.1 מ״ג 3362.9 מ״גחלבון 6.2 גרם 123.4 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 39.5 גרםשומן רווי 0.7 גרם 13.5 גרםכולסטרול 12.9 מ״ג 257.6 מ״גסידן 9.3 מ״ג 185.4 מ״גברזל 0.9 מ״ג 17.2 מ״גאשלגן 57.6 מ״ג 1152.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 15.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות256
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 256.0 קק״ל 5119.7 קק״לפחמימות 43.0 גרם 860.7 גרםשומן 6.5 גרם 130.7 גרםנתרן 168.1 מ״ג 3362.9 מ״גחלבון 6.2 גרם 123.4 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 39.5 גרםשומן רווי 0.7 גרם 13.5 גרםכולסטרול 12.9 מ״ג 257.6 מ״גסידן 9.3 מ״ג 185.4 מ״גברזל 0.9 מ״ג 17.2 מ״גאשלגן 57.6 מ״ג 1152.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 15.0 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 256 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים


ספינג'
-
1 ק"ג קמח לבן
-
2 1/2 כפות שמרים יבשים
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1 ביצה M
-
1 כפית מלח דק
-
4 כוסות מים פושרים
טיגון
-
3 ליטר שמן קנולה
הגשה

אופן הכנה
- משמנים קלות קערה מאוד גדולה שיש בבית בתרסיס השמן.
- מניחים את כל רכיבי המתכון, למעט השמן לטיגון, בקערת המיקסר עם וו גיטרה ולשים 5-6 דקות עד לקבלת בצק רך. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה לשעה.
- בסיר רחב מחממים את השמן לטיגון עמוק עד לבעבוע עדין.
- בידיים רטובות מנתקים כדור מהבצק, יוצרים חור ומניחים בזהירות בשמן.
- מטגנים משני הצדדים להזהבה. מניחים על נייר סופג לספיגת השמן. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
- מצפים בסוכר ומגישים בצלחת יפה.
- אל תשכחו לבוא לספר לנו איך יצא… (אפשר גם לצרף תמונות!)
רוצים מתנה מושלמת לחנוכה? לחצו כאן והיא שלכם!
אופן הכנה
- משמנים קלות קערה מאוד גדולה שיש בבית בתרסיס השמן.
- מניחים את כל רכיבי המתכון, למעט השמן לטיגון, בקערת המיקסר עם וו גיטרה ולשים 5-6 דקות עד לקבלת בצק רך. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה לשעה.
- בסיר רחב מחממים את השמן לטיגון עמוק עד לבעבוע עדין.
- בידיים רטובות מנתקים כדור מהבצק, יוצרים חור ומניחים בזהירות בשמן.
- מטגנים משני הצדדים להזהבה. מניחים על נייר סופג לספיגת השמן. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
- מצפים בסוכר ומגישים בצלחת יפה.
- אל תשכחו לבוא לספר לנו איך יצא… (אפשר גם לצרף תמונות!)
רוצים מתנה מושלמת לחנוכה? לחצו כאן והיא שלכם!

הכנתם את המתכון?
תגובות (46)
היי הכנתי חצי מהמות והבצק יצא מאוד מאוד נוזלי הוספתי קמח וזה לא עזר

היי חנה, מצטערים לשמוע שהמתכון לא צלח. אנו ממליצים להכין תמיד את הכמות כפי שהיא רשומה כאן ולא להפחית, כי אז יכולים להיות אי אילו דיוקים בכמויות של המים וכו’. ובכל אופן, הבצק של הספינג’ הוא דביק יחסית, הטריק הוא לעבוד עם ידיים משומנות או רטובות כשיוצרים את צורת הספינג’ ומכניסים לטיגון. חנוכה שמח!
המרקם יצא מעולה!
מכינה את המתכון הזה של קרין גורן יוצא מוצלח וטעים .בכלל כל המתכונים של קרין גורן מעולים .חסר התוכנית שלה שהייתה בימי שישי .❤

תודה רבה איזה כיף! 🙂