רקע חנוכה 2021

בואו עננים! ספינג’ רך ואוורירי של קרין גורן

חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
  • קרין גורן
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    256
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 256.0 קק״ל 5119.7 קק״ל
    פחמימות 43.0 גרם 860.7 גרם
    שומן 6.5 גרם 130.7 גרם
    נתרן 168.1 מ״ג 3362.9 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 123.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 39.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 13.5 גרם
    כולסטרול 12.9 מ״ג 257.6 מ״ג
    סידן 9.3 מ״ג 185.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 17.2 מ״ג
    אשלגן 57.6 מ״ג 1152.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 15.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    256
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 256.0 קק״ל 5119.7 קק״ל
    פחמימות 43.0 גרם 860.7 גרם
    שומן 6.5 גרם 130.7 גרם
    נתרן 168.1 מ״ג 3362.9 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 123.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 39.5 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 13.5 גרם
    כולסטרול 12.9 מ״ג 257.6 מ״ג
    סידן 9.3 מ״ג 185.4 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 17.2 מ״ג
    אשלגן 57.6 מ״ג 1152.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 15.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
16 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון


אופן הכנה

  1. משמנים קלות קערה מאוד גדולה שיש בבית בתרסיס השמן.
  2. מניחים את כל רכיבי המתכון, למעט השמן לטיגון, בקערת המיקסר עם וו גיטרה ולשים 5-6 דקות עד לקבלת בצק רך. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה לשעה.
  3. בסיר רחב מחממים את השמן לטיגון עמוק עד לבעבוע עדין.
  4. בידיים רטובות מנתקים כדור מהבצק, יוצרים חור ומניחים בזהירות בשמן.
  5. מטגנים משני הצדדים להזהבה. מניחים על נייר סופג לספיגת השמן. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
  6. מצפים בסוכר ומגישים בצלחת יפה.
  7. אל תשכחו לבוא לספר לנו איך יצא… (אפשר גם לצרף תמונות!)

רוצים מתנה מושלמת לחנוכה? לחצו כאן והיא שלכם!

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בואו עננים! ספינג’ רך ואוורירי של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (44)

Avatar

    Avatar
    חנה

    היי הכנתי חצי מהמות והבצק יצא מאוד מאוד נוזלי הוספתי קמח וזה לא עזר

      Avatar
      Foody Foody

      היי חנה, מצטערים לשמוע שהמתכון לא צלח. אנו ממליצים להכין תמיד את הכמות כפי שהיא רשומה כאן ולא להפחית, כי אז יכולים להיות אי אילו דיוקים בכמויות של המים וכו’. ובכל אופן, הבצק של הספינג’ הוא דביק יחסית, הטריק הוא לעבוד עם ידיים משומנות או רטובות כשיוצרים את צורת הספינג’ ומכניסים לטיגון. חנוכה שמח!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות