בואו עננים! ספינג’ רך ואוורירי של קרין גורן

חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    75
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 74.5 קק״ל 1490.7 קק״ל
    פחמימות 5.3 גרם 106.4 גרם
    שומן 5.5 גרם 109.4 גרם
    נתרן 169.3 מ״ג 3386.2 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 13.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 9.4 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 1.8 מ״ג 36.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 4.5 מ״ג 90.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    75
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 74.5 קק״ל 1490.7 קק״ל
    פחמימות 5.3 גרם 106.4 גרם
    שומן 5.5 גרם 109.4 גרם
    נתרן 169.3 מ״ג 3386.2 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 13.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 8.1 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 9.4 גרם
    כולסטרול 14.8 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 1.8 מ״ג 36.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 4.5 מ״ג 90.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון


אופן הכנה

  1. משמנים קלות קערה מאוד גדולה שיש בבית בתרסיס השמן.
  2. מניחים את כל רכיבי המתכון, למעט השמן לטיגון, בקערת המיקסר עם וו גיטרה ולשים 5-6 דקות עד לקבלת בצק רך. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה לשעה.
  3. בסיר רחב מחממים את השמן לטיגון עמוק עד לבעבוע עדין.
  4. בידיים רטובות מנתקים כדור מהבצק, יוצרים חור ומניחים בזהירות בשמן.
  5. מטגנים משני הצדדים להזהבה. מניחים על נייר סופג לספיגת השמן. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
  6. מצפים בסוכר ומגישים בצלחת יפה.
  7. אל תשכחו לבוא לספר לנו איך יצא… (אפשר גם לצרף תמונות!)

 

 

מתכונים נוספים שכדאי להכיר
בואו עננים! ספינג’ רך ואוורירי של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (30)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות