סנו רקע

ספירלות תפוחי אדמה מטוגנות וקריספיות בטירוף

את הפירה כולנו מכירים וגם את הצ'יפס, אבל בהשקעה קטנה שניהם יחד יוצרים מנה חדשה במטבח- ספירלות תפוחי אדמה מטוגנות, שובבות וקריספיות!
את הפירה כולנו מכירים וגם את הצ'יפס, אבל בהשקעה קטנה שניהם יחד יוצרים מנה חדשה במטבח- ספירלות תפוחי אדמה מטוגנות, שובבות וקריספיות!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    13
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 13.0 קק״ל 195.2 קק״ל
    פחמימות 1.2 גרם 18.4 גרם
    שומן 0.6 גרם 8.7 גרם
    נתרן 220.9 מ״ג 3312.8 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 11.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.6 גרם
    כולסטרול 19.9 מ״ג 298.1 מ״ג
    סידן 4.8 מ״ג 71.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 9.5 מ״ג 142.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    13
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 13.0 קק״ל 195.2 קק״ל
    פחמימות 1.2 גרם 18.4 גרם
    שומן 0.6 גרם 8.7 גרם
    נתרן 220.9 מ״ג 3312.8 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 11.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.2 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.6 גרם
    כולסטרול 19.9 מ״ג 298.1 מ״ג
    סידן 4.8 מ״ג 71.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 9.5 מ״ג 142.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. ממלאים סיר במים ומבשלים בו את תפוחי האדמה הקלופים למשך כ-25 דקות, עד שהם מתרככים.
  2. מסננים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה חלק (שומרים כ-3 כפות ממי הבישול בצד).
  3. מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק ומרפדים צלחת בנייר מגבת סופג.
  4. מוסיפים לתפוחי האדמה את יתר המרכיבים וכן את החלב או את מי הבישול שהונחו בצד, ומערבבים היטב לתערובת חלקה ורכה.
  5. מעבירים את התערובת לתוך סנו סושי - שקיות זיפר L שתשמש כשקית זילוף.
  6. חותכים את פינת השקית ומזלפים לתוך השמן החם ספירלות יפות מתערובת תפוחי האדמה. לאחר כל זילוף גוזרים את קצה התערובת בעזרת מספריים.
  7. מטגנים את הספירלות בסבבים של 1-2 יחידות יחד, תלוי בגודל הסיר, עד להשחמה יפה ומעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בסנו סושי - רב מגבת ג’מבו.
  8. מגישים מיד עם קטשופ ומיונז.

    ספירלות תפוחי אדמה מטוגנות2
    ספירלות תפוחי אדמה מטוגנות ויפהפיות שכל ביס הוא מעדן. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ספירלות תפוחי אדמה מטוגנות וקריספיות בטירוף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות