רקע הנמל

עוגיות קוקוס מרוקאיות מהירות הכנה ומושלמות למימונה!

עוגיות קוקוס של רובי מיכאל שהן אורחות חובה בכל מימונה! אין מרוקאי שלא יודע שאין כמו עוגיות קוקוס פריכות וטעימות שמתאימות לכל חגיגה
עוגיות קוקוס של רובי מיכאל שהן אורחות חובה בכל מימונה! אין מרוקאי שלא יודע שאין כמו עוגיות קוקוס פריכות וטעימות שמתאימות לכל חגיגה
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
21 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    61
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 60.6 קק״ל 1816.8 קק״ל
    פחמימות 7.4 גרם 220.7 גרם
    שומן 3.3 גרם 98.0 גרם
    נתרן 1.9 מ״ג 58.2 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 10.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 24.8 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 86.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.4 מ״ג 41.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 27.6 מ״ג 827.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    61
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 60.6 קק״ל 1816.8 קק״ל
    פחמימות 7.4 גרם 220.7 גרם
    שומן 3.3 גרם 98.0 גרם
    נתרן 1.9 מ״ג 58.2 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 10.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 24.8 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 86.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.4 מ״ג 41.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 27.6 מ״ג 827.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור

כולם יודעים שאין מימונה בלי עוגיות קוקוס. אמנם בכל מימונה יש מגוון מרציפנים, מופלטות וגם שלל עוגיות, שכולן מקושטות בסוכריות צבעוניות ומסמלות בין השאר שפע ומזל. המתכון הזה של עוגיות קוקוס של רובי מיכאל הוא הכי פשוט וקל. רק לערבב את החומרים ולתת לתנור לעשות את העבודה. אפשר להכין עוגיות קוקוס כאלה מראש ולשמור בקופסה אטומה כדי להקל על ההכנות לחגיגות.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
21 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שופכים חלבונים לקערת המיקסר.
  2. מוסיפים את הסוכר הלבן, סוכר הוניל ומבריגים את קערת הסיר למיקסר, מפעילים על תוכנית המסה ברמה 5 ומפעילים על מינימום עוצמה למשך 5 דקות.
  3. מכבים את פונקציות החימום ומגבירים את עוצמת המיקסר למקסימום למשך 10 דקות.
  4. מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
  5. לאחר שקיבלנו מרנג יציב מוסיפים את הקוקוס ומקפלים בעזרת לקקן.
  6. מעבירים את המסה לשקית זילוף, מזלפים למג׳טים ומפזרים סוכריות לקישוט.
  7. מסדרים במגש ומכניסים לתנור למשך 30 דקות עד לקבלת צבע שחום קל.
  8. מוציאים מהתנור ומצננים.

 

 

 

הערות

  • ניתן לקשט בסוכריות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות קוקוס מרוקאיות מהירות הכנה ומושלמות למימונה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    הילה ל.

    אין לי תכנית המסה במיקסר… אפשר במקום פשוט לעשות מרנג שוויצרי? כלומר להמיס סוכר בחלבונים על בן מארי ואז להעביר להקצפה מלאה במיקסר ובסוף לשים את הקוקוס?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי הילה, כן, בהחלט, אין שום בעיה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות