עוגיות קוקוס מרוקאיות מהירות הכנה ומושלמות למימונה!
- רובי מיכאל
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 60.6 קק״ל 1816.8 קק״לפחמימות 7.4 גרם 220.7 גרםשומן 3.3 גרם 98.0 גרםנתרן 1.9 מ״ג 58.2 מ״גחלבון 0.3 גרם 10.5 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 24.8 גרםשומן רווי 2.9 גרם 86.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.4 מ״ג 41.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 27.6 מ״ג 827.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.1 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות61
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 60.6 קק״ל 1816.8 קק״לפחמימות 7.4 גרם 220.7 גרםשומן 3.3 גרם 98.0 גרםנתרן 1.9 מ״ג 58.2 מ״גחלבון 0.3 גרם 10.5 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 24.8 גרםשומן רווי 2.9 גרם 86.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.4 מ״ג 41.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 27.6 מ״ג 827.8 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.1 מ״גסגור
כולם יודעים שאין מימונה בלי עוגיות קוקוס. אמנם בכל מימונה יש מגוון מרציפנים, מופלטות וגם שלל עוגיות, שכולן מקושטות בסוכריות צבעוניות ומסמלות בין השאר שפע ומזל. המתכון הזה של עוגיות קוקוס של רובי מיכאל הוא הכי פשוט וקל. רק לערבב את החומרים ולתת לתנור לעשות את העבודה. אפשר להכין עוגיות קוקוס כאלה מראש ולשמור בקופסה אטומה כדי להקל על ההכנות לחגיגות.
מרכיבים 4 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 61 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
6 חלבונים L
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 שקית סוכר וניל
-
2 כוסות קוקוס טחון
אופן הכנה
- שופכים חלבונים לקערת המיקסר.
- מוסיפים את הסוכר הלבן, סוכר הוניל ומבריגים את קערת הסיר למיקסר, מפעילים על תוכנית המסה ברמה 5 ומפעילים על מינימום עוצמה למשך 5 דקות.
- מכבים את פונקציות החימום ומגבירים את עוצמת המיקסר למקסימום למשך 10 דקות.
- מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
- לאחר שקיבלנו מרנג יציב מוסיפים את הקוקוס ומקפלים בעזרת לקקן.
- מעבירים את המסה לשקית זילוף, מזלפים למג׳טים ומפזרים סוכריות לקישוט.
- מסדרים במגש ומכניסים לתנור למשך 30 דקות עד לקבלת צבע שחום קל.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
אופן הכנה
- שופכים חלבונים לקערת המיקסר.
- מוסיפים את הסוכר הלבן, סוכר הוניל ומבריגים את קערת הסיר למיקסר, מפעילים על תוכנית המסה ברמה 5 ומפעילים על מינימום עוצמה למשך 5 דקות.
- מכבים את פונקציות החימום ומגבירים את עוצמת המיקסר למקסימום למשך 10 דקות.
- מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
- לאחר שקיבלנו מרנג יציב מוסיפים את הקוקוס ומקפלים בעזרת לקקן.
- מעבירים את המסה לשקית זילוף, מזלפים למג׳טים ומפזרים סוכריות לקישוט.
- מסדרים במגש ומכניסים לתנור למשך 30 דקות עד לקבלת צבע שחום קל.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
הערות
- ניתן לקשט בסוכריות
הערות
- ניתן לקשט בסוכריות
הכנתם את המתכון?
תגובות (10)
אין לי תכנית המסה במיקסר… אפשר במקום פשוט לעשות מרנג שוויצרי? כלומר להמיס סוכר בחלבונים על בן מארי ואז להעביר להקצפה מלאה במיקסר ובסוף לשים את הקוקוס?
היי הילה, כן, בהחלט, אין שום בעיה