רקע הנמל

עוגיות קוקוס מרוקאיות מהירות הכנה ומושלמות למימונה!

עוגיות קוקוס של רובי מיכאל שהן אורחות חובה בכל מימונה! אין מרוקאי שלא יודע שאין כמו עוגיות קוקוס פריכות וטעימות שמתאימות לכל חגיגה
עוגיות קוקוס של רובי מיכאל שהן אורחות חובה בכל מימונה! אין מרוקאי שלא יודע שאין כמו עוגיות קוקוס פריכות וטעימות שמתאימות לכל חגיגה
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    61
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 60.6 קק״ל 1816.8 קק״ל
    פחמימות 7.4 גרם 220.7 גרם
    שומן 3.3 גרם 98.0 גרם
    נתרן 1.9 מ״ג 58.2 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 10.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 24.8 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 86.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.4 מ״ג 41.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 27.6 מ״ג 827.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    61
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 60.6 קק״ל 1816.8 קק״ל
    פחמימות 7.4 גרם 220.7 גרם
    שומן 3.3 גרם 98.0 גרם
    נתרן 1.9 מ״ג 58.2 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 10.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 24.8 גרם
    שומן רווי 2.9 גרם 86.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.4 מ״ג 41.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    אשלגן 27.6 מ״ג 827.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור

כולם יודעים שאין מימונה בלי עוגיות קוקוס. אמנם בכל מימונה יש מגוון מרציפנים, מופלטות וגם שלל עוגיות, שכולן מקושטות בסוכריות צבעוניות ומסמלות בין השאר שפע ומזל. המתכון הזה של עוגיות קוקוס של רובי מיכאל הוא הכי פשוט וקל. רק לערבב את החומרים ולתת לתנור לעשות את העבודה. אפשר להכין עוגיות קוקוס כאלה מראש ולשמור בקופסה אטומה כדי להקל על ההכנות לחגיגות.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. שופכים חלבונים לקערת המיקסר.
  2. מוסיפים את הסוכר הלבן, סוכר הוניל ומבריגים את קערת הסיר למיקסר, מפעילים על תוכנית המסה ברמה 5 ומפעילים על מינימום עוצמה למשך 5 דקות.
  3. מכבים את פונקציות החימום ומגבירים את עוצמת המיקסר למקסימום למשך 10 דקות.
  4. מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
  5. לאחר שקיבלנו מרנג יציב מוסיפים את הקוקוס ומקפלים בעזרת לקקן.
  6. מעבירים את המסה לשקית זילוף, מזלפים למג׳טים ומפזרים סוכריות לקישוט.
  7. מסדרים במגש ומכניסים לתנור למשך 30 דקות עד לקבלת צבע שחום קל.
  8. מוציאים מהתנור ומצננים.

 

 

 

הערות

  • ניתן לקשט בסוכריות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות קוקוס מרוקאיות מהירות הכנה ומושלמות למימונה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    ענבר

    אני שמתי את העוגיות לאפייה 20 דק בטורבו על 150 מעלות ויצא מעולה 30 דק העוגיות היו נשרפות בדוק. המסה שנשארה בקערה של המרנג נהייתה קשה עד שסיימתי לזלף

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ענבר, תנורים שונים מתנהגים שונה. בנוגע למרנג, אכן צריך לזלף יחסית במהירות

      Avatar
      עדינה

      הכנתי ,יצא ממש טעים, תודה.

    Avatar
    תכלת אזולאי

    לא מעלים מתכונים כי בא לך. הכמויות לא נכונות האפייה לא נכונה.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי תכלת, איפה נתקלת בתקלה במתכון? כתבי כדי שיהיה ניתן לבדוק זאת

      Avatar
      לי זאדה

      האם ניתן להקפיא את העוגיות האלו עד המימונה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי לי, כן זה אפשרי, אבל שימי לב שבהפשרה תאבדי חלק מהמרקם והטעם של המנה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות