עוגיות שוקולד לבן ומקדמיה נפלאות
שוקולד לבן ומקדמיה זו רק ההתחלה! בעוגיות האלה יש עוד הרבה הפתעות משמחות ומתוקות - חמוציות, קוקוס ושיבולת שועל, שמבטיחים שכל ביס יהיה מושלם
שוקולד לבן ומקדמיה זו רק ההתחלה! בעוגיות האלה יש עוד הרבה הפתעות משמחות ומתוקות - חמוציות, קוקוס ושיבולת שועל, שמבטיחים שכל ביס יהיה מושלם
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 339.7 קק״ל 5434.8 קק״לפחמימות 53.1 גרם 850.3 גרםשומן 16.6 גרם 265.5 גרםנתרן 79.8 מ״ג 1277.3 מ״גחלבון 5.3 גרם 85.0 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 27.6 גרםשומן רווי 9.7 גרם 155.6 גרםכולסטרול 70.8 מ״ג 1132.0 מ״גסידן 17.2 מ״ג 275.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 71.1 מ״ג 1138.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות340
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 339.7 קק״ל 5434.8 קק״לפחמימות 53.1 גרם 850.3 גרםשומן 16.6 גרם 265.5 גרםנתרן 79.8 מ״ג 1277.3 מ״גחלבון 5.3 גרם 85.0 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 27.6 גרםשומן רווי 9.7 גרם 155.6 גרםכולסטרול 70.8 מ״ג 1132.0 מ״גסידן 17.2 מ״ג 275.0 מ״גברזל 0.6 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 71.1 מ״ג 1138.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 340 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
220 גרם חמאה רכה
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1/2 כוס סוכר חום
-
2 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1 קורט מלח דק
-
2 כוסות שיבולת שועל עבה
-
2 1/2 כוסות שוקולד לבןקצוץ
-
1 כוס קוקוס טחון
-
1 כוס אגוזי מקדמיהאו אגוזי לוז (יוצא לא פחות טעים)
-
1 כוס חמוציות מיובשות
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מערבלים במיקסר את החמאה ואת שני סוגי הסוכר עד לקבלת קרם חלק.
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה ומערבלים היטב. מוסיפים את תמצית הוניל.
- מוסיפים את הקמח, את אבקת הסודה לשתייה ואת אבקת האפיה לאט לאט לתערובת החמאה והביצים.
- מערבבים כ-2 דקות עד kקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את שיבולת השועל, השוקולד הלבן, הקוקוס, אגוזי המקדמיה הקצוצים והחמוציות.
- מכניסים את הבצק למקרר לקירור של חצי שעה.
- יוצרים גבעות בצק על תבנית אפיה מכוסה נייר אפיה בעזרת כף גלידה. בין כל גבעה צריך להיות מרווח של 4-5 ס”מ כי העוגיות מתפשטות במהירות.
- לוחצים על תלוליות הבצק מעט ומשטחים אותן.
- אופים את העוגיות עד הזהבה בערך 15 דקות, תלוי בתנור.
- מצננים עד שהעוגיות מגיעות לטמפרטורת החדר.
- שומרים בקופסה אטומה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מערבלים במיקסר את החמאה ואת שני סוגי הסוכר עד לקבלת קרם חלק.
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה ומערבלים היטב. מוסיפים את תמצית הוניל.
- מוסיפים את הקמח, את אבקת הסודה לשתייה ואת אבקת האפיה לאט לאט לתערובת החמאה והביצים.
- מערבבים כ-2 דקות עד kקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את שיבולת השועל, השוקולד הלבן, הקוקוס, אגוזי המקדמיה הקצוצים והחמוציות.
- מכניסים את הבצק למקרר לקירור של חצי שעה.
- יוצרים גבעות בצק על תבנית אפיה מכוסה נייר אפיה בעזרת כף גלידה. בין כל גבעה צריך להיות מרווח של 4-5 ס”מ כי העוגיות מתפשטות במהירות.
- לוחצים על תלוליות הבצק מעט ומשטחים אותן.
- אופים את העוגיות עד הזהבה בערך 15 דקות, תלוי בתנור.
- מצננים עד שהעוגיות מגיעות לטמפרטורת החדר.
- שומרים בקופסה אטומה.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן