עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ’יפס טבעוניות
עוגיות טבעוניות מצוינות מתערובת שיבולת שועל, עם נטיפי שוקולד צ'יפס פרווה או שבבי שוקולד מריר. התחלה מצוינת ליום שלכם עם הקפה או לנשנוש מתוק במהלך היום
עוגיות טבעוניות מצוינות מתערובת שיבולת שועל, עם נטיפי שוקולד צ'יפס פרווה או שבבי שוקולד מריר. התחלה מצוינת ליום שלכם עם הקפה או לנשנוש מתוק במהלך היום
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 199.0 קק״ל 5970.2 קק״לפחמימות 25.6 גרם 767.6 גרםשומן 10.2 גרם 306.5 גרםנתרן 28.2 מ״ג 846.4 מ״גחלבון 1.9 גרם 58.0 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 12.6 גרםשומן רווי 1.7 גרם 50.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.1 מ״ג 182.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 17.6 מ״גאשלגן 76.8 מ״ג 2302.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות199
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 199.0 קק״ל 5970.2 קק״לפחמימות 25.6 גרם 767.6 גרםשומן 10.2 גרם 306.5 גרםנתרן 28.2 מ״ג 846.4 מ״גחלבון 1.9 גרם 58.0 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 12.6 גרםשומן רווי 1.7 גרם 50.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.1 מ״ג 182.1 מ״גברזל 0.6 מ״ג 17.6 מ״גאשלגן 76.8 מ״ג 2302.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 199 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת שיבולת שועל
-
80 גרם שיבולת שועל עבהשלמה, או כוס אחת פחות שלוש כפות
-
2/3 כוס מים
בצק
-
240 מ"ל שמן קנולהכוס אחת, או שמן קוקוס
-
300 גרם סוכר לבןכוס וחצי
-
1 קורט מלח דק
-
350 גרם קמח לבןשתיים וחצי כוסות
-
2 כוסות שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כפית קינמון טחוןלא חובה
-
200 גרם שוקולד צ’יפספרווה, או שוקולד מריר קצוץ
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מכינים את תערובת שיבולת השועל: שמים את שיבולת השועל העבה והמים בקערת הבלנדר וטוחנים למחית. מסננים את עודפי המים אם יש.
- שמים בקערת ערבוב גדולה את תערובת שיבולת השועל, השמן, הסוכר והמלח ומערבבים טוב.
- מוסיפים את הקמח, שיבולת השועל הדקה, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון ומערבבים שוב למסה אחידה ודביקה. מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים.
- יוצרים עוגיות בגודל רצוי, מסדרים במרווחים על גבי התבנית ואופים כ-25-20 דקות, עד להזהבה יפה.
- מגישים מיד, או שומרים בקופסה אטומה מחוץ למקרר.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מכינים את תערובת שיבולת השועל: שמים את שיבולת השועל העבה והמים בקערת הבלנדר וטוחנים למחית. מסננים את עודפי המים אם יש.
- שמים בקערת ערבוב גדולה את תערובת שיבולת השועל, השמן, הסוכר והמלח ומערבבים טוב.
- מוסיפים את הקמח, שיבולת השועל הדקה, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון ומערבבים שוב למסה אחידה ודביקה. מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים.
- יוצרים עוגיות בגודל רצוי, מסדרים במרווחים על גבי התבנית ואופים כ-25-20 דקות, עד להזהבה יפה.
- מגישים מיד, או שומרים בקופסה אטומה מחוץ למקרר.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (19)
האם אפשר להשתמש בקמח מלא?
אפשר, לא מומלץ להמיר יותר מ50% מהקמח הלבן בקמח מלא
קמח שיבולת שועל או שיבולת שועל זה גם טוב אם כן כמה להשים כמויות?
היי הדר, במתכון הזה צריך שיבולת שועל עבה לתערובת שיבולת השועל ושיבולת שועל דקה לבצק