עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ’יפס טבעוניות

עוגיות טבעוניות מצוינות מתערובת שיבולת שועל, עם נטיפי שוקולד צ'יפס פרווה או שבבי שוקולד מריר. התחלה מצוינת ליום שלכם עם הקפה או לנשנוש מתוק במהלך היום
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

תערובת שיבולת שועל

בצק

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מכינים את תערובת שיבולת השועל: שמים את שיבולת השועל העבה והמים בקערת הבלנדר וטוחנים למחית. מסננים את עודפי המים אם יש.
  3. שמים בקערת ערבוב גדולה את תערובת שיבולת השועל, השמן, הסוכר והמלח ומערבבים טוב.
  4. מוסיפים את הקמח, שיבולת השועל הדקה, אבקת אפייה, סודה לשתייה וקינמון ומערבבים שוב למסה אחידה ודביקה. מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים.
  5. יוצרים עוגיות בגודל רצוי, מסדרים במרווחים על גבי התבנית ואופים כ-25-20 דקות, עד להזהבה יפה.

    יוצרים עוגיות ומסדרים במרווחים על גבי התבנית. צילום: אפיק גבאי
    יוצרים עוגיות ומסדרים במרווחים על גבי התבנית. צילום: אפיק גבאי

  6. מגישים מיד, או שומרים בקופסה אטומה מחוץ למקרר.

    עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס טבעוניות. צילום: אפיק גבאי
    עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ’יפס טבעוניות. צילום: אפיק גבאי

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 209.5 קק״ל 6284.5 קק״ל
פחמימות 25.2 גרם 756.3 גרם
שומן 10.2 גרם 304.5 גרם
נתרן 28.6 מ״ג 858.1 מ״ג
חלבון 1.9 גרם 56.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 12.6 גרם
שומן רווי 2.0 גרם 58.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 6.1 מ״ג 182.1 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 17.6 מ״ג
אשלגן 76.8 מ״ג 2302.5 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 5.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody