עוגת ביסקוויטים וקרמל בצורת פירמידה

קרין גורן משדרגת את עוגת הביסקוויטים הקלאסית, ומכינה עוגת ביסקוויטים וקרמל בצורת פירמידה. עוגה כיפית ללא אפייה שכולם אוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

עוגה

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, 1 כוס חלב, האינסטנט פודינג ו-2 כפות הממרח לקרם רך. שומרים את כוס החלב השנייה לטבילת העוגיות, וכוס הממרח לציפוי.
  2. מניחים על משטח העבודה יריעת נייר אלומיניום ומתיזים את תרסיס השמן. מסדרים במרכז היריעה 3 טורים צמודים של 6 ביסקוויטים, טבולים טבילה קצרה בחלב. מורחים ב-1/2 הקרם. מכסים ב-3 טורי ביסקוויטים טבולים בחלב.
  3. סוגרים לפירמידה: מכניסים את יידיים מתחת לנייר האלומיניום, משני הצדדים, מרימים את שני טורי הביסקוויטים שבצדדים ומקפלים כך שיפגשו באמצע. עוטפים ומקפיאים שעתיים.
  4. מחממים במיקרוגל את הממרח. מסירים את נייר האלומיניום שעוטף את העוגה ומניחים אותה על הרשת או משטח העבודה מרופד בניילון נצמד, לקליטת הטפטופים.
  5. מוזגים את הממרח החם על העוגה לציפוי. מעבירים בזהירות על צלחת הגשה. מגישים מיד או שומרים במקרר ומגישים קר.

הערות

  • להכנת העוגה בגרסת פרווה/ טבעוני, החליפו את השמנת המתוקה בשמנת צמחית ואת החלב בחלב קוקוס

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 271.2 קק״ל 2712.0 קק״ל
פחמימות 26.6 גרם 265.6 גרם
שומן 16.9 גרם 168.8 גרם
נתרן 120.6 מ״ג 1206.4 מ״ג
חלבון 3.8 גרם 37.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.2 גרם
שומן רווי 4.0 גרם 40.2 גרם
כולסטרול 4.9 מ״ג 49.2 מ״ג
סידן 58.3 מ״ג 583.4 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 1.6 מ״ג
אשלגן 95.5 מ״ג 955.2 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 3.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (2)

    hillab@medio.co.il
    ליאור זילברשטיין

    נראה קצת שונה…

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody