עוגת ביסקוויטים וקרמל בצורת פירמידה

קרין גורן משדרגת את עוגת הביסקוויטים הקלאסית, ומכינה עוגת ביסקוויטים וקרמל בצורת פירמידה. עוגה כיפית ללא אפייה שכולם אוהבים
קרין גורן משדרגת את עוגת הביסקוויטים הקלאסית, ומכינה עוגת ביסקוויטים וקרמל בצורת פירמידה. עוגה כיפית ללא אפייה שכולם אוהבים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    452
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 451.6 קק״ל 4516.4 קק״ל
    פחמימות 28.5 גרם 285.0 גרם
    שומן 36.3 גרם 363.2 גרם
    נתרן 133.1 מ״ג 1330.8 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 51.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 16.0 גרם 159.7 גרם
    כולסטרול 62.4 מ״ג 623.6 מ״ג
    סידן 91.3 מ״ג 912.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 134.0 מ״ג 1339.6 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    452
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 451.6 קק״ל 4516.4 קק״ל
    פחמימות 28.5 גרם 285.0 גרם
    שומן 36.3 גרם 363.2 גרם
    נתרן 133.1 מ״ג 1330.8 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 51.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 16.0 גרם 159.7 גרם
    כולסטרול 62.4 מ״ג 623.6 מ״ג
    סידן 91.3 מ״ג 912.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 134.0 מ״ג 1339.6 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
16 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה


אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, 1 כוס חלב, האינסטנט פודינג ו-2 כפות הממרח לקרם רך. שומרים את כוס החלב השנייה לטבילת העוגיות, וכוס הממרח לציפוי.
  2. מניחים על משטח העבודה יריעת נייר אלומיניום ומתיזים את תרסיס השמן. מסדרים במרכז היריעה 3 טורים צמודים של 6 ביסקוויטים, טובלים טבילה קצרה בחלב. מורחים ב-1/2 הקרם. מכסים ב-3 טורי ביסקוויטים טבולים בחלב.
  3. סוגרים לפירמידה: מכניסים את יידיים מתחת לנייר האלומיניום, משני הצדדים, מרימים את שני טורי הביסקוויטים שבצדדים ומקפלים כך שיפגשו באמצע. עוטפים ומקפיאים שעתיים.
  4. מחממים במיקרוגל את הממרח. מסירים את נייר האלומיניום שעוטף את העוגה ומניחים אותה על הרשת או משטח העבודה מרופד בניילון נצמד, לקליטת הטפטופים.
  5. מוזגים את הממרח החם על העוגה לציפוי. מעבירים בזהירות על צלחת הגשה. מגישים מיד או שומרים במקרר ומגישים קר.

הערות

  • להכנת העוגה בגרסת פרווה/ טבעוני, החליפו את השמנת המתוקה בשמנת צמחית ואת החלב בחלב קוקוס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת ביסקוויטים וקרמל בצורת פירמידה

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Avatar
    ליאור זילברשטיין

    נראה קצת שונה…

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    אילנית סימן טוב

    נהנת תמיד מהתכונים שלך הפעם כתיבת המתכון הייתה לא ברורה וגם לא תואמת את ההסבר( המושלם שלך כרגיל) בסירטון נשארתי בלי שמנת לציפוי כי לפי המתכון הכתוב…שמתי 2 שמנת בקרם🤔

      Avatar
      מערכת Foody

      מצטרים לשמוע. המתכון ייבדק ויתוקן בהתאם. תודה ושבת שלום (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות