
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל6 שעות ו-30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
שכבת הביסקוויטים
-
250 גרם פתי בר וניל
-
1/2כוס או 120 מ"ל חלב 3%
קרם שוקולד
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1/2כוס או 120 מ"ל חלב 3%
-
3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
3 כפות סוכר לבן
-
3 כפות נוטלה
ציפוי
-
100 גרם שוקולד חלב
-
100 גרם שוקולד במילוי נוגט
-
1/2כוס או 120 מ"ל שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מכינים את קרם השוקולד: מקציפים בקערה גדולה שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל, ממרח שוקולד וסוכר כ4-5 דקות, עד לקבלת קרם מעט דליל (הקרם נראה דליל אבל הוא מתייצב בקירור).
- מרכיבים את העוגה: טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית בשכבה אחת (במידת הצורך שוברים ביסקוויטים על מנת לרפד את כל התבנית). יוצקים מעל חצי מהקרם ומורחים בשכבה אחידה.
- מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב ומעל מורחים את שאר הקרם.
- מכסים ברדיד אלומיניום ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
- מכינים את הציפוי: ממיסים את שני סוגי השוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי). יוצקים שמנת מתוקה ומערבבים לקרם חלק.
- משהים כ-10 דקות עד שהציפוי פושר (על מנת שלא ימיס את קרם השוקולד).
- מורחים את הציפוי על העוגה בשכבה אחידה. מכסים ברדיד אלומיניום ומעבירים למקרר לעוד 3 שעות.
- שומרים עד 4 ימים.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
3289.6
קק״ל
3289.6
קק״ל
פחמימות
428.1
גרם
428.1
גרם
שומן
152.2
גרם
152.2
גרם
נתרן
1104.2
מ״ג
1104.2
מ״ג
חלבון
52.6
גרם
52.6
גרם
סיבים תזונתיים
7.2
גרם
7.2
גרם
שומן רווי
70.8
גרם
70.8
גרם
כולסטרול
56.5
מ״ג
56.5
מ״ג
סידן
809.6
מ״ג
809.6
מ״ג
ברזל
12.7
מ״ג
12.7
מ״ג
אשלגן
1421.4
מ״ג
1421.4
מ״ג
אבץ
5.8
מ״ג
5.8
מ״ג
תגובות (2)
כתוב לשים סוכר בקרם שוקולד אבל אין סוכר במרכיבים – כמה סוכר צריך פה?
תודה על ההערה. יש להוסיף 3 כפות סוכר. בהצלחה!