עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד

קלאסיקה ישראלית אמיתית, הפעם עם שדרוג מתוק במיוחד - עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד עשיר ומפנק, בציפוי שוקולד שמכינים בלי תנור ובמעט עבודה במטבח.
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    6 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

שכבת הביסקוויטים

קרם שוקולד

ציפוי

אופן הכנה

  1. מכינים את קרם השוקולד: מקציפים בקערה גדולה שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל, ממרח שוקולד וסוכר כ4-5 דקות, עד לקבלת קרם מעט דליל (הקרם נראה דליל אבל הוא מתייצב בקירור).
  2. מרכיבים את העוגה: טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית בשכבה אחת (במידת הצורך שוברים ביסקוויטים על מנת לרפד את כל התבנית). יוצקים מעל חצי מהקרם ומורחים בשכבה אחידה.
  3. מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב ומעל מורחים את שאר הקרם.
  4. מכסים ברדיד אלומיניום ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
  5. מכינים את הציפוי: ממיסים את שני סוגי השוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי). יוצקים שמנת מתוקה ומערבבים לקרם חלק.
  6. משהים כ-10 דקות עד שהציפוי פושר (על מנת שלא ימיס את קרם השוקולד).
  7. מורחים את הציפוי על העוגה בשכבה אחידה. מכסים ברדיד אלומיניום ומעבירים למקרר לעוד 3 שעות.
  8. שומרים עד 4 ימים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 2614.5 קק״ל 2614.5 קק״ל
פחמימות 344.1 גרם 344.1 גרם
שומן 117.2 גרם 117.2 גרם
נתרן 1034.9 מ״ג 1034.9 מ״ג
חלבון 45.6 גרם 45.6 גרם
סיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרם
שומן רווי 55.8 גרם 55.8 גרם
כולסטרול 52.5 מ״ג 52.5 מ״ג
סידן 809.3 מ״ג 809.3 מ״ג
ברזל 12.7 מ״ג 12.7 מ״ג
אשלגן 1420.8 מ״ג 1420.8 מ״ג
אבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody