באנר זיפלוק

עוגת ביסקוויטים פיסטוק עם קרם פטיסייר ומסקרפונה חלומית

עוגת ביסקוויטים מטריפה עם קרם פטיסייר, שוקולד לבן ופיסטוק. הקינוח הכי טעים בבראנץ' של שבת, ארוחת חג שבועות או כל חגיגה חלבית
עוגת ביסקוויטים מטריפה עם קרם פטיסייר, שוקולד לבן ופיסטוק. הקינוח הכי טעים בבראנץ' של שבת, ארוחת חג שבועות או כל חגיגה חלבית
  • דנית סופר
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4100
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4100.3 קק״ל 4100.3 קק״ל
    פחמימות 299.2 גרם 299.2 גרם
    שומן 292.2 גרם 292.2 גרם
    נתרן 682.4 מ״ג 682.4 מ״ג
    חלבון 84.6 גרם 84.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 163.8 גרם 163.8 גרם
    כולסטרול 916.1 מ״ג 916.1 מ״ג
    סידן 1546.5 מ״ג 1546.5 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 1660.8 מ״ג 1660.8 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4100
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4100.3 קק״ל 4100.3 קק״ל
    פחמימות 299.2 גרם 299.2 גרם
    שומן 292.2 גרם 292.2 גרם
    נתרן 682.4 מ״ג 682.4 מ״ג
    חלבון 84.6 גרם 84.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 163.8 גרם 163.8 גרם
    כולסטרול 916.1 מ״ג 916.1 מ״ג
    סידן 1546.5 מ״ג 1546.5 מ״ג
    ברזל 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 1660.8 מ״ג 1660.8 מ״ג
    אבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות ביסקוויטים
דנית סופר
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרם פטיסייר

קרם מסקרפונה פיסטוק

שכבת ביסקוויטים

גנאש שוקולד לבן פיסטוק

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את קרם הפטיסייר: בסיר קטן שמים את הסוכר עם מחית/מקל הווניל. מערבבים כדי שהסוכר יספוג את ארומת הטעמים של הווניל.
  2. מוסיפים לסיר את החלמון, חצי הביצה, הקורנפלור ומערבבים היטב עם מטרפה. מוסיפים בהדרגה את החלב וממשיכים לערבב היטב. מנמיכים את האש לאש נמוכה וממשיכים לערבב. חשוב מאוד לא להפסיק לערבב! לאחר כמה דקות נקבל מרקם קרמי של קרם פטיסייר. מכבים את האש, מוסיפים את קוביות החמאה ומערבבים למרקם חלק וקרמי.
  3. מכניסים את קרם הפטיסייר לתוך שקית הזיפלוק, סוגרים, משטחים את הקרם עם השקית צמודה עליו על מנת למנוע היווצרות קרום ושומרים במקרר.
  4. מכינים את קרם המסקרפונה: מקציפים את גבינת המסקרפונה עם מיקסר ידני (על מנת למנוע גושים), מוסיפים את השמנת המתוקה וממשיכים להקציף. מוסיפים את קרם הפטיסייר לקרם וטורפים עד לקבלת מרקם אחיד. ממשיכים לקפל בעזרת מרית. מוסיפים את מחית הפיסטוק וממשיכים לקפל עד לאיחוד.
  5. מכינים את הגאנש: שמים את כל חומרי הגנאש בסיר קטן ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
  6. מרכיבים את עוגת הביסקוויטים: טובלים את הביסקוויטים (פתי בר) בחלב ומניחים על כל תחתית התבנית. מוסיפים 2 כפות גדושות מקרם המסקרפונה ומשטחים. חוזרים על הפעולה עד ליצירת שש שכבות (3 שכבות פתי בר, 3 שכבות קרם).
  7. שופכים את הגנאש על העוגה, מפזרים פיסטוקים קצוצים ובתיאבון!
עוגת ביסקוויטים פיסטוק עם קרם פטיסייר ומסקרפונה חלומית
עוגת ביסקוויטים פיסטוק עם קרם פטיסייר ומסקרפונה חלומית. צילום: דנית סופר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות