רקע הנמל

מתפנקים ונהנים: קוקילידה צ’אנקי מאנקי ביתית

מתכון קל, מהיר ומתוק, לקינוח קוקילידה צ'אנקי מאנקי שמתאים לכל אירוע! עוגת גלידה קפואה וטעימה, עם בננה, שוקולד מריר ואגוזים
מתכון קל, מהיר ומתוק, לקינוח קוקילידה צ'אנקי מאנקי שמתאים לכל אירוע! עוגת גלידה קפואה וטעימה, עם בננה, שוקולד מריר ואגוזים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    6745
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6745.2 קק״ל 6745.2 קק״ל
    פחמימות 3672.3 גרם 3672.3 גרם
    שומן 3714.1 גרם 3714.1 גרם
    נתרן 3743.7 מ״ג 3743.7 מ״ג
    חלבון 3497.7 גרם 3497.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3472.2 גרם 3472.2 גרם
    שומן רווי 3608.4 גרם 3608.4 גרם
    כולסטרול 3519.2 מ״ג 3519.2 מ״ג
    סידן 4068.5 מ״ג 4068.5 מ״ג
    ברזל 3470.1 מ״ג 3470.1 מ״ג
    אשלגן 5124.7 מ״ג 5124.7 מ״ג
    אבץ 3465.5 מ״ג 3465.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    6745
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6745.2 קק״ל 6745.2 קק״ל
    פחמימות 3672.3 גרם 3672.3 גרם
    שומן 3714.1 גרם 3714.1 גרם
    נתרן 3743.7 מ״ג 3743.7 מ״ג
    חלבון 3497.7 גרם 3497.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3472.2 גרם 3472.2 גרם
    שומן רווי 3608.4 גרם 3608.4 גרם
    כולסטרול 3519.2 מ״ג 3519.2 מ״ג
    סידן 4068.5 מ״ג 4068.5 מ״ג
    ברזל 3470.1 מ״ג 3470.1 מ״ג
    אשלגן 5124.7 מ״ג 5124.7 מ״ג
    אבץ 3465.5 מ״ג 3465.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


בסיס

תוספות


אופן הכנה

  1. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. בקערת מיקסר עם וו בלון, מקציפים את השמנת המתוקה והאינסטנט פודינג, עד לקבלת קצפת יציבה.
  3. מוסיפים גם את החלב המרוכז והבננה. ממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת קרמית אחידה וסמיכה.
  4. מקפלים פנימה את יתר התוספות.
  5. מניחים בתחתית התבנית 4 עוגיות פתיבר.
  6. יוצקים מעל העוגיות את מסת הגלידה שהכנו ומיישרים.
  7. מכסים את מסת הגלידה ב-4 עוגיות נוספות.
  8. עוטפים את העוגה בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך 6 שעות לפחות (עדיף ללילה שלם).
  9. מוציאים את העוגה מהתבנית וחותכים אותה לקוקילידות אישיות. את החיתוך מבצעים באזור התפר שבין העוגיות.
  10. מגישים מיד לאחר שמסיימים לחתוך.
לעוד מתכונים:
מתפנקים ונהנים: קוקילידה צ’אנקי מאנקי ביתית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    יפה בוזגלו

    הכנתי ויצא מאוד טעים .. הנכדים מאוד אהבו

      Avatar
      מערכת Foody

      ספרי לנו איך יצא!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות