גלידת סיידר תפוחים בנינג’ה קרימי
לכבוד חג ראש השנה הכנו מתכון חגיגי במיוחד של גלידת סיידר תפוחים עשירה , מפתיעה וטעימה בטירוף! קדימה למה אתם מחכים? נסו להכין
לכבוד חג ראש השנה הכנו מתכון חגיגי במיוחד של גלידת סיידר תפוחים עשירה , מפתיעה וטעימה בטירוף! קדימה למה אתם מחכים? נסו להכין
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 377.6 קק״ל 1510.4 קק״לפחמימות 22.3 גרם 89.3 גרםשומן 30.8 גרם 123.0 גרםנתרן 51.9 מ״ג 207.5 מ״גחלבון 3.5 גרם 13.8 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 18.5 גרם 74.0 גרםכולסטרול 94.0 מ״ג 376.0 מ״גסידן 123.8 מ״ג 495.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 216.2 מ״ג 864.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 24 שעות ו-5 דק׳
-
קלוריות378
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 377.6 קק״ל 1510.4 קק״לפחמימות 22.3 גרם 89.3 גרםשומן 30.8 גרם 123.0 גרםנתרן 51.9 מ״ג 207.5 מ״גחלבון 3.5 גרם 13.8 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 18.5 גרם 74.0 גרםכולסטרול 94.0 מ״ג 376.0 מ״גסידן 123.8 מ״ג 495.3 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 216.2 מ״ג 864.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 24 שעות ו-5 דק׳ | קלוריות 378 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
200 מ"ל סיידר תפוחיםאו מיץ תפוחים צלול
-
100 גרם חלב מרוכז
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1/2 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- יוצקים את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, הסיידר, הקינמון, והווניל לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
- מקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר כ-24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- מגישים את הגלידה בכוס או גביע ומעל מוסיפים קצת דבש ונהנים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
אופן הכנה
- יוצקים את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, הסיידר, הקינמון, והווניל לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומערבבים היטב.
- מקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר כ-24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- מגישים את הגלידה בכוס או גביע ומעל מוסיפים קצת דבש ונהנים.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן