סנו רקע

עוגת גלידה סטייל מגנום בציפוי שוקולד ופצפוצי אורז

עוגת גלידת שמנת ופצפוצי שוקולד עם קראנץ' שוקולד, מושחתת ומטריפה, עם פטנט לשליפה קלה ומדויקת מהתבנית
עוגת גלידת שמנת ופצפוצי שוקולד עם קראנץ' שוקולד, מושחתת ומטריפה, עם פטנט לשליפה קלה ומדויקת מהתבנית
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 8 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
    718
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 717.6 קק״ל 5740.5 קק״ל
    פחמימות 60.0 גרם 479.9 גרם
    שומן 49.6 גרם 396.7 גרם
    נתרן 34.1 מ״ג 272.7 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 59.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 33.9 גרם
    שומן רווי 29.5 גרם 235.7 גרם
    כולסטרול 41.8 מ״ג 334.5 מ״ג
    סידן 86.9 מ״ג 695.4 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 30.3 מ״ג
    אשלגן 384.3 מ״ג 3074.7 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 14.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 8 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
    718
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 717.6 קק״ל 5740.5 קק״ל
    פחמימות 60.0 גרם 479.9 גרם
    שומן 49.6 גרם 396.7 גרם
    נתרן 34.1 מ״ג 272.7 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 59.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.2 גרם 33.9 גרם
    שומן רווי 29.5 גרם 235.7 גרם
    כולסטרול 41.8 מ״ג 334.5 מ״ג
    סידן 86.9 מ״ג 695.4 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 30.3 מ״ג
    אשלגן 384.3 מ״ג 3074.7 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 14.0 מ״ג
    סגור

איזה כיף שהימים עוד חמים, כי זה אומר שעדיין יש לכם הזדמנות לנסות את המתכון המעולה הזה של עוגת גלידה ביתית עם שבבי שוקולד בציפוי שוקולד ופצפוצי אורז קראנצ’יים. היא פשוטה להכנה, לא דורשת מכונת גלידה ותהיה לכם טעימה כל כך שמיד תרצו להכין עוד אחד כזו בדיוק.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קראנץ' שוקולד


אופן הכנה

  1. מכינים את עוגת הגלידה: מקציפים בקערת המיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת יציבה.
  2. מעבירים את הקצפת לקערה נפרדת, ומבלי לנקות את קערת המיקסר מקציפים בה את גבינת המסקרפונה והחלב המרוכז כמה שניות לריכוך הגבינה.
  3. מחזירים לקערה את הקצפת וממשיכים להקציף 3-4 דקות במהירות גבוהה לתערובת אחידה ללא גושים.
  4. קוצצים את השוקולד ומקפלים לתוך התערובת.
  5. מכסים תבנית אינגליש קייק בכיסוי ניילון סנו סושי כדי שיהיה קל להוציא את העוגה לאחר ההקפאה.
  6. מעבירים את התערובת לתוך התבנית, מיישרים ומקפיאים 8 שעות לפחות.
  7. מכינים את ציפוי קראנץ’ השוקולד: ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר והשמן בפולסים קצרים, תוך כדי ערבוב, להמסה מלאה. מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים.
  8. מחלצים אותה מהתבנית, הופכים על מגש מרופד בנייר אפייה סנו סושי ומורידים את כיסוי הניילון.
  9. יוצקים את קראנץ’ השוקולד על הגלידה הקפואה ומצפים מכל הכיוונים. ממתינים מספר שניות עד שהשוקולד מתקשה, פורסים ומגישים.
עוגת גלידה2
עוגת גלידה בציפוי קראנץ’ שוקולד. צילום: חיה טבואדה
tip

טיפ סנו סושי

השתמשו בכיסוי ניילון עם גומי של סנו סושי לשליפה קלה ומהירה של עוגת הגלידה מהתבנית!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    חגית

    הי, יש אופציה להכין את הגלידה פרווה? במה ניתן להחליף את המסקרפונה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף בגבינת שמנת טבעונית. את החלב המרוכז להחליף בחלב קוקוס ממותק ומרוכז ואת השמנת בשמנת צמחית

    Avatar
    שימרית

    יש לי בלנדר של נינגה חם וחר שעושה גליות שייקים מרקים. וממסי שוקולד . איך ניתן להכין מוס שוקולד איתו

קטגוריות

אביזרים

טכניקות