עוגת גבינה אפויה וקלה של נטלי לוין

נטלי לוין במתכון לעוגת גבינה אפויה טעימה וקלה להכנה ללא גלוטן ועם סוכר טרוביה או במילים אחרות עוגה ללא רגשות אשם שלא תצליחו להפסיק לאכול
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    24 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

תבנית עגולה 22 ס"מ

אופציונלי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות (ללא טורבו) ומרפדים את התבנית בנייר אפייה - בתחתית ובדפנות.
  2. בקערה גדולה טורפים יחד גבינה לבנה, שמנת חמוצה, סוכר טרוביה, וניל, מלח וקליפת לימון לתערובת אחידה.

    מוסיפים טרוביה. צילום: נטלי לוין
    מוסיפים טרוביה. צילום: נטלי לוין

  3. מוסיפים את הביצה בזו אחר זו תוך טריפה בין הוספה להוספה.

    מוסיפים את הביצה בזו אחר זו תוך כדי טריפה. צילום: נטלי לוין
    מוסיפים את הביצה בזו אחר זו תוך כדי טריפה. צילום: נטלי לוין

  4. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב עד להטמעה בתערובת. אם רוצים, מוסיפים אבקת חלבון יחד עם הקורנפלור.

    מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים. צילום: נטלי לוין
    מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים. צילום: נטלי לוין

  5. יוצקים את התערובת לתבנית.

    יוצקים את התערובת לתבנית. צילום: נטלי לוין
    יוצקים את התערובת לתבנית. צילום: נטלי לוין

  6. אופים במשך כשעה או עד שהעוגה תפוחה, זהובה ומעט רוטטת במרכזה.
  7. מצננים את העוגה בתנור מכובה עד שהיא מגיעה לטמפרטורת החדר. במהלך הצינון היא קצת תאבד מנפחה וזה בסדר.
  8. מצננים לילה במקרר.
  9. מגישים עם אבקת סוכר.

    עוגת גבינה אפויה קלה. צילום: נטלי לוין
    עוגת גבינה אפויה קלה. צילום: נטלי לוין

הערות

  • העוגה נשמרת בכלי סגור במקרר עד שבוע.
  • במקום שמנת חמוצה אפשר להשתמש ביוגורט יווני באותה כמות.
  • במקום גבינה לבנה 5% אפשר להשתמש בגבינה 9%.
  • אם לא אוהבים – אפשר להשמיט את קליפת הלימון המגוררת.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1767.4 קק״ל 1767.4 קק״ל
פחמימות 146.1 גרם 146.1 גרם
שומן 85.6 גרם 85.6 גרם
נתרן 3260.1 מ״ג 3260.1 מ״ג
חלבון 114.7 גרם 114.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 0.5 גרם
שומן רווי 41.5 גרם 41.5 גרם
כולסטרול 1460.0 מ״ג 1460.0 מ״ג
סידן 1055.6 מ״ג 1055.6 מ״ג
ברזל 6.6 מ״ג 6.6 מ״ג
אשלגן 1628.4 מ״ג 1628.4 מ״ג
אבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (13)

    Avatar
    לין שחר

    האם ניתן לצנן רק מספר שעות? ולא לילה שלם?

    Avatar
    חן

    האם אפשר להחליף את הקונפלור בקמח קוקוס

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody