-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3578.5 קק״ל 3578.5 קק״לפחמימות 214.7 גרם 214.7 גרםשומן 256.4 גרם 256.4 גרםנתרן 11530.4 מ״ג 11530.4 מ״גחלבון 97.9 גרם 97.9 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 0.9 גרםשומן רווי 153.9 גרם 153.9 גרםכולסטרול 1616.6 מ״ג 1616.6 מ״גסידן 1334.8 מ״ג 1334.8 מ״גברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 910.7 מ״ג 910.7 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות3579
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3578.5 קק״ל 3578.5 קק״לפחמימות 214.7 גרם 214.7 גרםשומן 256.4 גרם 256.4 גרםנתרן 11530.4 מ״ג 11530.4 מ״גחלבון 97.9 גרם 97.9 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 0.9 גרםשומן רווי 153.9 גרם 153.9 גרםכולסטרול 1616.6 מ״ג 1616.6 מ״גסידן 1334.8 מ״ג 1334.8 מ״גברזל 4.4 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 910.7 מ״ג 910.7 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
הישר מספרד: עוגת גבינה באסקית היא הגרסה המוצלחת והקלה של עוגות הגבינה האפויות. מערבבים את כל החומרים בקערה אחת במהירות, אופים, מצננים ומגישים בטמפרטורת החדר. המלצה שלנו: תהיו על המשמר לפני שאתם שמים את העוגה על שולחן הקינוחים, לא בטוח שהיא תצליח להגיע עד לשם! כפית אחת ממנה והתמכרתם.
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 3579 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
500 גרם גבינה לבנה 9%
-
250 גרם גבינת מסקרפונה
-
150גרם או 3/4 כוס סוכר לבן
-
1 כפית תמצית ונילאו גרידת לימון (לא חובה)
-
4 ביצים L
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1 מיכל שמנת חמוצה יטבתה 15%
-
1/4כוס או 35 גרם קמח לבן
אופן הכנה
- מזיזים במכשיר הסמארט ליד את הסליידר למצב בישול בשילוב אדים ובוחרים בתכנית אפייה + אידוי. מכוונים לחום של 190 מעלות, יוצקים לסיר 2-3 כוסות מים ומניחים את הרשת עם הצד הנמוך מעל המים.
- בקערה עם מטרפה מערבלים היטב גבינה לבנה, גבינת מסקרפונה, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים לקערה את הביצים (אחת בכל פעם) תוך כדי ערבוב מהיר, עד שהמרקם חלק והסוכר נמס בתערובת.
- מוסיפים לקערה שמנת מתוקה ושמנת חמוצה תוך כדי ערבוב עד שהן נטמעות בבלילה.
- מוסיפים לקערה את הקמח ומערבבים עד שהוא נטמע.
- מרפדים תבנית בקוטר 22 ס”מ בנייר אפייה, כך ששולי הנייר עולים מעל שולי התבנית.
- מכוונים טיימר בסמארט ליד ל-15 דקות, לוחצים על “התחלה / עצירה” כדי להתחיל לאפות (הסיר יצבור אדים ולאחר מכן יתחיל באפייה).
- לאחר מכן מנמיכים את הטמפרטורה במכשיר לחום של 140 מעלות למשך 25 דקות נוספות, או עד שפני העוגה נראים חומים מאוד, אך מרכז העוגה עדיין רוטט מעט.
- מוציאים מהמכשיר, מניחים על רשת לקירור ומעבירים למקרר ללילה.
- מוציאים מהמקרר שעה לפני ההגשה ומגישים.
אופן הכנה
- מזיזים במכשיר הסמארט ליד את הסליידר למצב בישול בשילוב אדים ובוחרים בתכנית אפייה + אידוי. מכוונים לחום של 190 מעלות, יוצקים לסיר 2-3 כוסות מים ומניחים את הרשת עם הצד הנמוך מעל המים.
- בקערה עם מטרפה מערבלים היטב גבינה לבנה, גבינת מסקרפונה, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים לקערה את הביצים (אחת בכל פעם) תוך כדי ערבוב מהיר, עד שהמרקם חלק והסוכר נמס בתערובת.
- מוסיפים לקערה שמנת מתוקה ושמנת חמוצה תוך כדי ערבוב עד שהן נטמעות בבלילה.
- מוסיפים לקערה את הקמח ומערבבים עד שהוא נטמע.
- מרפדים תבנית בקוטר 22 ס”מ בנייר אפייה, כך ששולי הנייר עולים מעל שולי התבנית.
- מכוונים טיימר בסמארט ליד ל-15 דקות, לוחצים על “התחלה / עצירה” כדי להתחיל לאפות (הסיר יצבור אדים ולאחר מכן יתחיל באפייה).
- לאחר מכן מנמיכים את הטמפרטורה במכשיר לחום של 140 מעלות למשך 25 דקות נוספות, או עד שפני העוגה נראים חומים מאוד, אך מרכז העוגה עדיין רוטט מעט.
- מוציאים מהמכשיר, מניחים על רשת לקירור ומעבירים למקרר ללילה.
- מוציאים מהמקרר שעה לפני ההגשה ומגישים.
הכנתם את המתכון?
תגובות (4)
ולמי שאין נינג’ה?
אז יש מתכונים נוספים של עוגת גבינה באסקית ללא נינג’ה 🙂
https://foody.co.il/?s=%D7%91%D7%90%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%AA
עוגה באסקית-זה לא. עוד עוגת גבינה. עוגת גבינה באסקית עושים מגבינת שמנת. פשוט.
היי סער, גבינת מסקרפונה היא גבינת שמנת. ניתן להכין כל מיני אינטרפטציות למנה הקלאסית, זו אחת מהן 🙂