
עוגת גבינה ופירורי אוראו – לא לעצלנים בלבד
מחפשים עוגת מהירה ומרשימה בקלי קלות? קרין גורן עם מתכון של עוגת גבינה ללא אפייה עם קצפת ועוגיות אוראו. גבוהה ויפה, וכזאת שלא יאמינו שלא השקעתם בה את חייכם
מחפשים עוגת מהירה ומרשימה בקלי קלות? קרין גורן עם מתכון של עוגת גבינה ללא אפייה עם קצפת ועוגיות אוראו. גבוהה ויפה, וכזאת שלא יאמינו שלא השקעתם בה את חייכם
- קרין גורן
שמרו
כשר
לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4514.7 קק״ל 4514.7 קק״לפחמימות 251.6 גרם 251.6 גרםשומן 349.8 גרם 349.8 גרםנתרן 11096.1 מ״ג 11096.1 מ״גחלבון 57.1 גרם 57.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 213.9 גרם 213.9 גרםכולסטרול 1023.5 מ״ג 1023.5 מ״גסידן 1410.9 מ״ג 1410.9 מ״גברזל 0.7 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 1006.2 מ״ג 1006.2 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות4515
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4514.7 קק״ל 4514.7 קק״לפחמימות 251.6 גרם 251.6 גרםשומן 349.8 גרם 349.8 גרםנתרן 11096.1 מ״ג 11096.1 מ״גחלבון 57.1 גרם 57.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 213.9 גרם 213.9 גרםכולסטרול 1023.5 מ״ג 1023.5 מ״גסידן 1410.9 מ״ג 1410.9 מ״גברזל 0.7 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 1006.2 מ״ג 1006.2 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 1.5 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 4515 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם גבינה
-
500מ"ל או 2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
1חבילה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
500 גרם גבינה לבנה 9%
-
200 גרם שמנת חמוצה 28%
בסיס אוראו וקישוטים
-
3 כוסות עוגיות אוראועוגיות אוראו מפוררות מפוררות
-
70 גרם חמאהמומסת
-
8 יחידות עוגיות אוראועוגיות אוראו
-
3 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה
- מפרידים כוס פירורי עוגיות ושומרים בצד. מערבבים את שאר הפירורים עם החמאה המומסת ומהדקים לתחתית התבנית. מכניסים למקפיא ל־10 דקות.
- מקציפים במיקסר את כל חומרי הקרם לקרם יציב (קרם רך מדי יגרום לעוגה לקרוס).
- מוציאים את תחתית העוגה מהמקפיא ומשטחים מעליה את הקרם.
משטחים את הקרם - מקפיאים את העוגה עד להתקשות, ומחלצים מהתבנית.
- מקציפים במיקסר שמנת מתוקה ואבקת סוכר עד לקבלת קצפת. מעבירים לשקית זילוף.
- מזלפים 8 גבעות קצפת ומסדרים ביניהן 8 עוגיות.
מזלפים גבעות קצפת - מפזרים במרכז העוגה את כוס הפירורים ששמרנו. שומרים במקרר.
עוגת גבינה יפהפייה עם פירורי אוראו חג שמח! צילום: שי נייבורג לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!
אופן הכנה
- מפרידים כוס פירורי עוגיות ושומרים בצד. מערבבים את שאר הפירורים עם החמאה המומסת ומהדקים לתחתית התבנית. מכניסים למקפיא ל־10 דקות.
- מקציפים במיקסר את כל חומרי הקרם לקרם יציב (קרם רך מדי יגרום לעוגה לקרוס).
- מוציאים את תחתית העוגה מהמקפיא ומשטחים מעליה את הקרם.
- מקפיאים את העוגה עד להתקשות, ומחלצים מהתבנית.
- מקציפים במיקסר שמנת מתוקה ואבקת סוכר עד לקבלת קצפת. מעבירים לשקית זילוף.
- מזלפים 8 גבעות קצפת ומסדרים ביניהן 8 עוגיות.
- מפזרים במרכז העוגה את כוס הפירורים ששמרנו. שומרים במקרר.
לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (28)
הבסיס של העוגיות, האם לטחון עם הקרם הלבן שיש באמצע העוגיות או רק את העוגיות החומות
היי מיכל, טוחנים את כל העוגיה
עוגה מתאימה לראש השנה

לגמרי! 🙂
יש לי תבנית 26, גם ילך טוב?

כן בטח, העוגה רק תצא נמוכה יותר.