רקע ברימאג

עוגת גבינה ופירורי אוראו – לא לעצלנים בלבד

מחפשים עוגת מהירה ומרשימה בקלי קלות? קרין גורן עם מתכון של עוגת גבינה ללא אפייה עם קצפת ועוגיות אוראו. גבוהה ויפה, וכזאת שלא יאמינו שלא השקעתם בה את חייכם
מחפשים עוגת מהירה ומרשימה בקלי קלות? קרין גורן עם מתכון של עוגת גבינה ללא אפייה עם קצפת ועוגיות אוראו. גבוהה ויפה, וכזאת שלא יאמינו שלא השקעתם בה את חייכם
  • קרין גורן
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4]

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    4515
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4514.7 קק״ל 4514.7 קק״ל
    פחמימות 251.6 גרם 251.6 גרם
    שומן 349.8 גרם 349.8 גרם
    נתרן 11096.1 מ״ג 11096.1 מ״ג
    חלבון 57.1 גרם 57.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 213.9 גרם 213.9 גרם
    כולסטרול 1023.5 מ״ג 1023.5 מ״ג
    סידן 1410.9 מ״ג 1410.9 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 1006.2 מ״ג 1006.2 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    4515
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4514.7 קק״ל 4514.7 קק״ל
    פחמימות 251.6 גרם 251.6 גרם
    שומן 349.8 גרם 349.8 גרם
    נתרן 11096.1 מ״ג 11096.1 מ״ג
    חלבון 57.1 גרם 57.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 213.9 גרם 213.9 גרם
    כולסטרול 1023.5 מ״ג 1023.5 מ״ג
    סידן 1410.9 מ״ג 1410.9 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 1006.2 מ״ג 1006.2 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


קרם גבינה

בסיס אוראו וקישוטים


אופן הכנה

  1. מפרידים כוס פירורי עוגיות ושומרים בצד. מערבבים את שאר הפירורים עם החמאה המומסת ומהדקים לתחתית התבנית. מכניסים למקפיא ל־10 דקות.
  2. מקציפים במיקסר את כל חומרי הקרם לקרם יציב (קרם רך מדי יגרום לעוגה לקרוס).
  3. מוציאים את תחתית העוגה מהמקפיא ומשטחים מעליה את הקרם.

    מורחים את תערובת הקרם על בסיס העוגה
    משטחים את הקרם

  4. מקפיאים את העוגה עד להתקשות, ומחלצים מהתבנית.
  5. מקציפים במיקסר שמנת מתוקה ואבקת סוכר עד לקבלת קצפת. מעבירים לשקית זילוף.
  6. מזלפים 8 גבעות קצפת ומסדרים ביניהן 8 עוגיות.

    מזלפים גבעות קצפת לקישוט העוגה
    מזלפים גבעות קצפת

  7. מפזרים במרכז העוגה את כוס הפירורים ששמרנו. שומרים במקרר.
    עוגת גבינה אוראו ממבט עילי
    עוגת גבינה יפהפייה עם פירורי אוראו
    עוגת גבינה אוראו עם מיקסר
    חג שמח! צילום: שי נייבורג

     

    לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה ופירורי אוראו – לא לעצלנים בלבד

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    תמר רוזנטל

    יצא מוצלח מאד!!

תגובות (28)

Avatar

    Avatar
    מיכל

    הבסיס של העוגיות, האם לטחון עם הקרם הלבן שיש באמצע העוגיות או רק את העוגיות החומות

      Avatar
      Foody team

      היי מיכל, טוחנים את כל העוגיה

    Avatar
    עדי וייצמן-שבתאי

    עוגה מתאימה לראש השנה

      Avatar
      מערכת Foody

      לגמרי! 🙂

      Avatar
      מערכת Foody

      כן בטח, העוגה רק תצא נמוכה יותר.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים