הכי גאונית לשבועות – עוגת גבינה ופירורי עוגיות

קבלו המלצה חמה על מתכון של עוגת גבינה ופירורי עוגיות - עוגה ללא אפייה, פשוטה להכנה, עם בסיס ופירורים שמכינים מעוגיות קנויות שאוהבים
קבלו המלצה חמה על מתכון של עוגת גבינה ופירורי עוגיות - עוגה ללא אפייה, פשוטה להכנה, עם בסיס ופירורים שמכינים מעוגיות קנויות שאוהבים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5967
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5967.0 קק״ל 5967.0 קק״ל
    פחמימות 515.6 גרם 515.6 גרם
    שומן 377.1 גרם 377.1 גרם
    נתרן 2593.4 מ״ג 2593.4 מ״ג
    חלבון 89.6 גרם 89.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 182.2 גרם 182.2 גרם
    כולסטרול 881.0 מ״ג 881.0 מ״ג
    סידן 906.6 מ״ג 906.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 1145.4 מ״ג 1145.4 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5967
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5967.0 קק״ל 5967.0 קק״ל
    פחמימות 515.6 גרם 515.6 גרם
    שומן 377.1 גרם 377.1 גרם
    נתרן 2593.4 מ״ג 2593.4 מ״ג
    חלבון 89.6 גרם 89.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 182.2 גרם 182.2 גרם
    כולסטרול 881.0 מ״ג 881.0 מ״ג
    סידן 906.6 מ״ג 906.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 1145.4 מ״ג 1145.4 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור

עוגת גבינה ללא אפייה, עם בסיס ופירורים שמכינים מעוגיות קנויות. אני אוהבת להשתמש בעוגיות “עם אופי”, כמו עוגיות קרמל מתובלות (“לוטוס”) או עוגיות סנדוויץ’ (“אוריאו”).

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


תחתית

מלית גבינה

קישוט


אופן הכנה

  1. טוחנים עוגיות לפירורים ומכינים תחתית: במעבד מזון טוחנים 500 גרם עוגיות לשימוש מפוצל (1/2 לתחתית, 1/2 לקישוט העוגה המוכנה).
  2. מערבבים מחצית מפירורי העוגיות (250 גרם) עם חמאה מומסת למרקם של חול רטוב. מהדקים לתחתית של תבנית משומנת. שומרים במקפיא.
  3. מכינים את מלית הגבינה, מקשטים בפירורים ומקררים:
  4. מקציפים יחד את חומרי המלית לקרם יציב יחסית. משטחים מעל התחתית.
  5. מפזרים את יתרת הפירורים מעל מלית הגבינה.
  6. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני ההגשה.

הערות

  • אפשר להשתמש בכל עוגיות קנויות שאוהבים: לוטוס, פתי בר, אוראו וכו'.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי גאונית לשבועות – עוגת גבינה ופירורי עוגיות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    רחלה אליאס

    אפשר עם גבינת ריקוטה?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא מומלץ, יכול להשפיע על המרקם והטעם

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות