
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כולל4 שעות ו-30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
עוגת גבינה ללא אפייה, עם בסיס ופירורים שמכינים מעוגיות קנויות. אני אוהבת להשתמש בעוגיות “עם אופי”, כמו עוגיות קרמל מתובלות (“לוטוס”) או עוגיות סנדוויץ’ (“אוריאו”).
מצרכים
תחתית
-
250 גרם עוגיות לוטוס
-
100 גרם חמאה
מלית גבינה
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
500 גרם גבינה לבנה 5%
קישוט
-
250 גרם עוגיות לוטוס
אופן הכנה
- טוחנים עוגיות לפירורים ומכינים תחתית: במעבד מזון טוחנים 500 גרם עוגיות לשימוש מפוצל (1/2 לתחתית, 1/2 לקישוט העוגה המוכנה).
- מערבבים מחצית מפירורי העוגיות (250 גרם) עם חמאה מומסת למרקם של חול רטוב. מהדקים לתחתית של תבנית משומנת. שומרים במקפיא.
- מכינים את מלית הגבינה, מקשטים בפירורים ומקררים:
- מקציפים יחד את חומרי המלית לקרם יציב יחסית. משטחים מעל התחתית.
- מפזרים את יתרת הפירורים מעל מלית הגבינה.
- מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני ההגשה.
הערות
- אפשר להשתמש בכל עוגיות קנויות שאוהבים: לוטוס, פתי בר, אוראו וכו'.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
4167.0
קק״ל
4167.0
קק״ל
פחמימות
500.6
גרם
500.6
גרם
שומן
187.1
גרם
187.1
גרם
נתרן
2473.4
מ״ג
2473.4
מ״ג
חלבון
80.1
גרם
80.1
גרם
סיבים תזונתיים
0.0
גרם
0.0
גרם
שומן רווי
67.2
גרם
67.2
גרם
כולסטרול
311.0
מ״ג
311.0
מ״ג
סידן
581.6
מ״ג
581.6
מ״ג
ברזל
0.6
מ״ג
0.6
מ״ג
אשלגן
765.4
מ״ג
765.4
מ״ג
אבץ
0.3
מ״ג
0.3
מ״ג
תגובות (3)
פעם ניסיתי להכין עוגת גבינה ויצא לי על הפנים. הפעם הכנתי את זו, ויצא- לפנים!!! מעולהה
עוגה מאוד טעימה
יאמיי מדהים! מתכון מדהים