עוגת גבינה ופירורי עוגיות

קבלו המלצה חמה על מתכון של עוגת גבינה ופירורי עוגיות - עוגה ללא אפייה, פשוטה להכנה, עם בסיס ופירורים שמכינים מעוגיות קנויות שאוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

עוגת גבינה ללא אפייה, עם בסיס ופירורים שמכינים מעוגיות קנויות. אני אוהבת להשתמש בעוגיות “עם אופי”, כמו עוגיות קרמל מתובלות (“לוטוס”) או עוגיות סנדוויץ’ (“אוריאו”).

מצרכים

תחתית

מלית גבינה

קישוט

אופן הכנה

  1. טוחנים עוגיות לפירורים ומכינים תחתית: במעבד מזון טוחנים 500 גרם עוגיות לשימוש מפוצל (1/2 לתחתית, 1/2 לקישוט העוגה המוכנה).
  2. מערבבים מחצית מפירורי העוגיות (250 גרם) עם חמאה מומסת למרקם של חול רטוב. מהדקים לתחתית של תבנית משומנת. שומרים במקפיא.
  3. מכינים את מלית הגבינה, מקשטים בפירורים ומקררים:
  4. מקציפים יחד את חומרי המלית לקרם יציב יחסית. משטחים מעל התחתית.
  5. מפזרים את יתרת הפירורים מעל מלית הגבינה.
  6. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני ההגשה.

הערות

  • אפשר להשתמש בכל עוגיות קנויות שאוהבים: לוטוס, פתי בר, אוראו וכו'.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 4126.4 קק״ל 4126.4 קק״ל
פחמימות 490.1 גרם 490.1 גרם
שומן 187.1 גרם 187.1 גרם
נתרן 2473.3 מ״ג 2473.3 מ״ג
חלבון 80.1 גרם 80.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 67.2 גרם 67.2 גרם
כולסטרול 311.0 מ״ג 311.0 מ״ג
סידן 581.5 מ״ג 581.5 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
אשלגן 765.2 מ״ג 765.2 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 0.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody