חג שבועות רקע

עוגת גבינה טבעונית

קרין גורן מלכת עוגות הגבינה ושקמה יעקבי אשפית הטבעונות נפגשות ומכינות לנו מתכון קליל וטעים בטירוף של עוגת גבינה טבעונית שלא תצליחו לעמוד בפניה. בתיאבון!
קרין גורן מלכת עוגות הגבינה ושקמה יעקבי אשפית הטבעונות נפגשות ומכינות לנו מתכון קליל וטעים בטירוף של עוגת גבינה טבעונית שלא תצליחו לעמוד בפניה. בתיאבון!
  • שקמה יעקבי בראון
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 16 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    8966
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8966.4 קק״ל 8966.4 קק״ל
    פחמימות 1101.8 גרם 1101.8 גרם
    שומן 445.7 גרם 445.7 גרם
    נתרן 803.9 מ״ג 803.9 מ״ג
    חלבון 95.6 גרם 95.6 גרם
    סיבים תזונתיים 44.0 גרם 44.0 גרם
    שומן רווי 328.9 גרם 328.9 גרם
    כולסטרול 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
    סידן 209.4 מ״ג 209.4 מ״ג
    ברזל 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 1012.3 מ״ג 1012.3 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 16 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    8966
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8966.4 קק״ל 8966.4 קק״ל
    פחמימות 1101.8 גרם 1101.8 גרם
    שומן 445.7 גרם 445.7 גרם
    נתרן 803.9 מ״ג 803.9 מ״ג
    חלבון 95.6 גרם 95.6 גרם
    סיבים תזונתיים 44.0 גרם 44.0 גרם
    שומן רווי 328.9 גרם 328.9 גרם
    כולסטרול 3.0 מ״ג 3.0 מ״ג
    סידן 209.4 מ״ג 209.4 מ״ג
    ברזל 9.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 1012.3 מ״ג 1012.3 מ״ג
    אבץ 2.3 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


קלתית

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הקלתית: מערבבים בקערה את מרכיבי הקלתית עד שכל הפירורים נרטבים בחמאה הטבעונית.
  2. מעבירים את הקלתית לתבנית עם נייר אפייה לתבנית מלבנית ומהדקים היטב את הפירורים לתחתית ולדפנות. שמים במקפיא למשך רבע שעה בערך.
  3. מכינים את הבלילה: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את כל מרכיבי המילוי מלבד הקמח, עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים קמח בהדרגה עד להטמעה.
  5. מוציאים את התבנית מהמקפיא ומניחים על הקלתית תלוליות של ריבת תות.
  6. מוזגים בעדינות מעל את בלילת הגבינה שהכנו.
  7. אופים על 160 מעלות 80-90 דקות (עד שהעוגה יציבה בצדדים ורכה במרכז, לא לאפות עד הזהבה או השחמה!)
  8. מקררים לחלוטין על השיש ואז במקרר ל-12 שעות לפחות.
  9. ניתן לקשט את העוגה בתותים ולפזר מעל אבקת סוכר.

*מגישים קר ושומרים בקירור.

עוגת גבינה טבעונית1
עוגת גבינה טבעונית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    רונית

    המחשבון שממיר כמות מצרכים בין התבניות אינו נכון ו

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רונית, את צודקת, מתנצלים על התקלה, זה בטיפול. בשביל תבנית 20*20 צריך להכין חצי מכמות המצרכים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות