עוגת גבינה ושוקולד לבן בצנצנת

שי-לי ליפא עם מתכון של עוגת גבינה פשוטה להכנה שמגישים בצנצנות אישיות - כיף להכין ולהגיש בחג וקל לשנע כשמתארחים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    7 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

בסיס

מלית

אופן הכנה

  1. ממיסים את החמאה. שוברים את השוקולד לקוביות.
  2. מכינים את הבסיס: מרסקים את הביסקוויטים לפירורים באמצעות מעבד מזון או פטיש שניצלים. מערבבים בקערה את הפירורים והחמאה לתערובת אחידה. משטחים בצנצנות. מעבירים למקפיא ל-10 דקות להתייצבות.
  3. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או בקערה מעל סיר עם מים חמים (באן מארי).
    מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים היטב.
  4. מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינה.
  5. מוציאים את הכוסות מהמקפיא ויוצקים מעל את המלית. סוגרים את הצנצנות ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
  6. מקשטים בפירות היער או התותים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 405.1 קק״ל 3240.8 קק״ל
פחמימות 37.9 גרם 303.1 גרם
שומן 24.5 גרם 195.8 גרם
נתרן 146.5 מ״ג 1172.2 מ״ג
חלבון 4.7 גרם 37.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.2 גרם
שומן רווי 15.1 גרם 120.6 גרם
כולסטרול 29.5 מ״ג 236.2 מ״ג
סידן 74.8 מ״ג 598.1 מ״ג
ברזל 3.7 מ״ג 29.7 מ״ג
אשלגן 109.4 מ״ג 875.6 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 10.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar