
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל7 שעות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים7
מצרכים
בסיס
-
150 גרם פתי בר וניל
-
100 גרם חמאה
מלית
-
100 גרם שוקולד לבן
-
1גביע או 200 גרם גבינת שמנת 30%
-
1מיכל או 250 גרם שמנת מתוקה 38%
-
1/4כוס או 35 גרם אבקת סוכר
הגשה
-
1 כוס פירות יער טריים
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה. שוברים את השוקולד לקוביות.
- מכינים את הבסיס: מרסקים את הביסקוויטים לפירורים באמצעות מעבד מזון או פטיש שניצלים. מערבבים בקערה את הפירורים והחמאה לתערובת אחידה. משטחים בצנצנות. מעבירים למקפיא ל-10 דקות להתייצבות.
- ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל או בקערה מעל סיר עם מים חמים (באן מארי).
מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים היטב. - מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת הגבינה.
- מוציאים את הכוסות מהמקפיא ויוצקים מעל את המלית. סוגרים את הצנצנות ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
- מקשטים בפירות היער או התותים ומגישים.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
8
מנות
קלוריות
405.1
קק״ל
3240.8
קק״ל
פחמימות
37.9
גרם
303.1
גרם
שומן
24.5
גרם
195.8
גרם
נתרן
146.5
מ״ג
1172.2
מ״ג
חלבון
4.7
גרם
37.2
גרם
סיבים תזונתיים
1.4
גרם
11.2
גרם
שומן רווי
15.1
גרם
120.6
גרם
כולסטרול
29.5
מ״ג
236.2
מ״ג
סידן
74.8
מ״ג
598.1
מ״ג
ברזל
3.7
מ״ג
29.7
מ״ג
אשלגן
109.4
מ״ג
875.6
מ״ג
אבץ
1.3
מ״ג
10.7
מ״ג
תגובות (0)