עוגת גבינה עם שוקולד לבן ופירורים וריבה בצנצנת אישית
עוגת גבינה עם שוקולד לבן, פירורים וריבה בצנצת אישית זה קינוח טעים, מרשים ומאוד פשוט להכנה, שכיף להגיש בחג, מסיבת יום הולדת או ביומיום
עוגת גבינה עם שוקולד לבן, פירורים וריבה בצנצת אישית זה קינוח טעים, מרשים ומאוד פשוט להכנה, שכיף להגיש בחג, מסיבת יום הולדת או ביומיום
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 520.6 קק״ל 5205.9 קק״לפחמימות 37.5 גרם 374.9 גרםשומן 37.4 גרם 373.8 גרםנתרן 158.9 מ״ג 1589.3 מ״גחלבון 8.8 גרם 87.8 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.2 גרםשומן רווי 17.2 גרם 172.4 גרםכולסטרול 111.4 מ״ג 1114.3 מ״גסידן 135.0 מ״ג 1350.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 179.0 מ״ג 1790.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות521
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 520.6 קק״ל 5205.9 קק״לפחמימות 37.5 גרם 374.9 גרםשומן 37.4 גרם 373.8 גרםנתרן 158.9 מ״ג 1589.3 מ״גחלבון 8.8 גרם 87.8 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.2 גרםשומן רווי 17.2 גרם 172.4 גרםכולסטרול 111.4 מ״ג 1114.3 מ״גסידן 135.0 מ״ג 1350.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 179.0 מ״ג 1790.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 521 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
פירורים
-
1 כוס קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
100 גרם חמאה קרה
-
2 חלמונים L
מלית גבינה ושוקולד לבן
-
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1/3 כוס סוכר לבן
-
200 גרם שוקולד לבן
-
500 גרם גבינה לבנה 5%
ריבה
אופן הכנה
- מכינים את הפירורים: חותכים חמאה לקוביות. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח, אבקת אפייה, סוכר וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק.
- מהדקים בידיים את הבצק לתחתית של תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, בשכבה דקה. אופים כ- 20 דקות, עד להזהבה. מצננים לחלוטין וטוחנים במעבד מזון בלחיצות קצרות (פולסים) לפירורים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד ההרכבה.
- מכינים את מלית הגבינה ומרכיבים: במיקרוגל ממיסים שוקולד לבן עם 1/2 מיכל שמנת בלבד (שומרים מיכל וחצי של שמנת מתוקה בצד) ומערבבים לתערובת חלקה. מערבבים את הגבינה לתערובת השוקולד.
- במיקסר מקציפים מיכל וחצי של שמנת מתוקה וסוכר לקצפת רכה. מוסיפים את תערובת הגבינה והשוקולד ומקציפים לאיחוד. מעבירים לשקית זילוף.
- שמים בתחתית כל צנצנת כף פרורים. מזלפים מעל שכבה דקה של מלית גבינה ושמים כף ריבה. מזלפים עוד שכבת גבינה ומכסים בכף של פירורים.
- סוגרים ושומרים במקרר עד להגשה.
אופן הכנה
- מכינים את הפירורים: חותכים חמאה לקוביות. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח, אבקת אפייה, סוכר וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק.
- מהדקים בידיים את הבצק לתחתית של תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, בשכבה דקה. אופים כ- 20 דקות, עד להזהבה. מצננים לחלוטין וטוחנים במעבד מזון בלחיצות קצרות (פולסים) לפירורים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד ההרכבה.
- מכינים את מלית הגבינה ומרכיבים: במיקרוגל ממיסים שוקולד לבן עם 1/2 מיכל שמנת בלבד (שומרים מיכל וחצי של שמנת מתוקה בצד) ומערבבים לתערובת חלקה. מערבבים את הגבינה לתערובת השוקולד.
- במיקסר מקציפים מיכל וחצי של שמנת מתוקה וסוכר לקצפת רכה. מוסיפים את תערובת הגבינה והשוקולד ומקציפים לאיחוד. מעבירים לשקית זילוף.
- שמים בתחתית כל צנצנת כף פרורים. מזלפים מעל שכבה דקה של מלית גבינה ושמים כף ריבה. מזלפים עוד שכבת גבינה ומכסים בכף של פירורים.
- סוגרים ושומרים במקרר עד להגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן