עוגת גבינה עם שוקולד לבן ופירורים וריבה בצנצנת אישית

עוגת גבינה עם שוקולד לבן, פירורים וריבה בצנצת אישית זה קינוח טעים, מרשים ומאוד פשוט להכנה, שכיף להגיש בחג, מסיבת יום הולדת או ביומיום
עוגת גבינה עם שוקולד לבן, פירורים וריבה בצנצת אישית זה קינוח טעים, מרשים ומאוד פשוט להכנה, שכיף להגיש בחג, מסיבת יום הולדת או ביומיום
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    521
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 520.6 קק״ל 5205.9 קק״ל
    פחמימות 37.5 גרם 374.9 גרם
    שומן 37.4 גרם 373.8 גרם
    נתרן 158.9 מ״ג 1589.3 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 87.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.2 גרם
    שומן רווי 17.2 גרם 172.4 גרם
    כולסטרול 111.4 מ״ג 1114.3 מ״ג
    סידן 135.0 מ״ג 1350.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 179.0 מ״ג 1790.5 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    521
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 520.6 קק״ל 5205.9 קק״ל
    פחמימות 37.5 גרם 374.9 גרם
    שומן 37.4 גרם 373.8 גרם
    נתרן 158.9 מ״ג 1589.3 מ״ג
    חלבון 8.8 גרם 87.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.2 גרם
    שומן רווי 17.2 גרם 172.4 גרם
    כולסטרול 111.4 מ״ג 1114.3 מ״ג
    סידן 135.0 מ״ג 1350.4 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 179.0 מ״ג 1790.5 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מלית גבינה ושוקולד לבן


אופן הכנה

  1. מכינים את הפירורים: חותכים חמאה לקוביות. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח, אבקת אפייה, סוכר וחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק.
  2. מהדקים בידיים את הבצק לתחתית של תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, בשכבה דקה. אופים כ- 20 דקות, עד להזהבה. מצננים לחלוטין וטוחנים במעבד מזון בלחיצות קצרות (פולסים) לפירורים. שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד ההרכבה.
  3. מכינים את מלית הגבינה ומרכיבים: במיקרוגל ממיסים שוקולד לבן עם 1/2 מיכל שמנת בלבד (שומרים מיכל וחצי של שמנת מתוקה בצד) ומערבבים לתערובת חלקה. מערבבים את הגבינה לתערובת השוקולד.
  4. במיקסר מקציפים מיכל וחצי של שמנת מתוקה וסוכר לקצפת רכה. מוסיפים את תערובת הגבינה והשוקולד ומקציפים לאיחוד. מעבירים לשקית זילוף.
  5. שמים בתחתית כל צנצנת כף פרורים. מזלפים מעל שכבה דקה של מלית גבינה ושמים כף ריבה. מזלפים עוד שכבת גבינה ומכסים בכף של פירורים.
  6. סוגרים ושומרים במקרר עד להגשה.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה עם שוקולד לבן ופירורים וריבה בצנצנת אישית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות