עוגת סופלה שוקולד חלומית מ-5 מצרכים
מתכון קל ומהיר להכנת עוגת סופלה שוקולד עשירה ונימוחה, מ-5 מצרכים בלבד. עוגה ממכרת בטעמים מטריפים - מושלמת לאירוח או לפינוק אישי בבית
מתכון קל ומהיר להכנת עוגת סופלה שוקולד עשירה ונימוחה, מ-5 מצרכים בלבד. עוגה ממכרת בטעמים מטריפים - מושלמת לאירוח או לפינוק אישי בבית
- דנית סופר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3551.0 קק״ל 3551.0 קק״לפחמימות 302.3 גרם 302.3 גרםשומן 217.0 גרם 217.0 גרםנתרן 1993.0 מ״ג 1993.0 מ״גחלבון 75.4 גרם 75.4 גרםסיבים תזונתיים 24.0 גרם 24.0 גרםשומן רווי 123.3 גרם 123.3 גרםכולסטרול 2036.4 מ״ג 2036.4 מ״גסידן 444.4 מ״ג 444.4 מ״גברזל 25.8 מ״ג 25.8 מ״גאשלגן 2432.6 מ״ג 2432.6 מ״גאבץ 13.0 מ״ג 13.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות3551
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3551.0 קק״ל 3551.0 קק״לפחמימות 302.3 גרם 302.3 גרםשומן 217.0 גרם 217.0 גרםנתרן 1993.0 מ״ג 1993.0 מ״גחלבון 75.4 גרם 75.4 גרםסיבים תזונתיים 24.0 גרם 24.0 גרםשומן רווי 123.3 גרם 123.3 גרםכולסטרול 2036.4 מ״ג 2036.4 מ״גסידן 444.4 מ״ג 444.4 מ״גברזל 25.8 מ״ג 25.8 מ״גאשלגן 2432.6 מ״ג 2432.6 מ״גאבץ 13.0 מ״ג 13.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 3551 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-165 מעלות.
- ממיסים את החמאה והשוקולד המריר ומניחים בצד.
- בקערת מיקסר עם וו בלון/מיקסר ידני מקציפים את החלבונים עם קורט מלח ורבע כוס סוכר עד שמקבלים קציפה בהירה.
- את החלמונים מעבירים לקערה נפרדת ומערבבים אותם עם התערובת שוקולד. מוסיפים את רבע כוס הסוכר שנותרה ומערבבים היטב עד שאין גושים.
- מאחדים בין שתי התערובות בתנועות קיפול.
- מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים. בתיאבון!
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-165 מעלות.
- ממיסים את החמאה והשוקולד המריר ומניחים בצד.
- בקערת מיקסר עם וו בלון/מיקסר ידני מקציפים את החלבונים עם קורט מלח ורבע כוס סוכר עד שמקבלים קציפה בהירה.
- את החלמונים מעבירים לקערה נפרדת ומערבבים אותם עם התערובת שוקולד. מוסיפים את רבע כוס הסוכר שנותרה ומערבבים היטב עד שאין גושים.
- מאחדים בין שתי התערובות בתנועות קיפול.
- מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים. בתיאבון!
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן