פודינג צ’יה – קינוח מתוק ובריא של שר פיטנס

שר פיטנס מכינה פודינג צ'יה - קינוח מתוק וטעים ב-15 דקות עבודה. משתמשים בזרעי צ'יה ליצירת מתכון בריא ומזין במרקם משגע
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    4 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. קוצצים את השקדים או האגוזים.
  2. מערבבים היטב את הצ’יה, החלב, המים והשקדים/אגוזים בצנצנת או בקערה עם מכסה אטום. מומלץ ראשית לערבב עם מזלג - לדאוג שלא נוצרים גושים בתחתית הצנצנת.
  3. סוגרים היטב את הכלי ומשקשקים עד שהתערובת אחידה.
  4. מחלקים את הפודינג ל-4 צנצנות אישיות.
  5. מכניסים למקרר למשך הלילה (או לפחות למשך 3 שעות) - ככל שיהיה יותר במקרר, כך יהיה סמיך יותר.
  6. מוציאים מהמקרר ומוסיפים את התוספות: חמוציות, פירות יער, בננה.

הערות

  • לפודינג פרווה/טבעוני מחליפים את החלב בחלב צמחי

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 145.6 קק״ל 582.4 קק״ל
פחמימות 15.2 גרם 60.8 גרם
שומן 7.6 גרם 30.6 גרם
נתרן 30.6 מ״ג 122.2 מ״ג
חלבון 6.1 גרם 24.3 גרם
סיבים תזונתיים 6.8 גרם 27.2 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרם
כולסטרול 5.4 מ״ג 21.6 מ״ג
סידן 180.1 מ״ג 720.5 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
אשלגן 157.3 מ״ג 629.3 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody