-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 293.1 קק״ל 1758.6 קק״לפחמימות 26.2 גרם 156.9 גרםשומן 18.9 גרם 113.2 גרםנתרן 63.1 מ״ג 378.5 מ״גחלבון 1.8 גרם 10.8 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.2 גרםשומן רווי 11.7 גרם 70.3 גרםכולסטרול 17.6 מ״ג 105.5 מ״גסידן 12.1 מ״ג 72.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 17.0 מ״ג 101.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות293
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 293.1 קק״ל 1758.6 קק״לפחמימות 26.2 גרם 156.9 גרםשומן 18.9 גרם 113.2 גרםנתרן 63.1 מ״ג 378.5 מ״גחלבון 1.8 גרם 10.8 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 7.2 גרםשומן רווי 11.7 גרם 70.3 גרםכולסטרול 17.6 מ״ג 105.5 מ״גסידן 12.1 מ״ג 72.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 17.0 מ״ג 101.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 293 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
פונדו שוקולד
-
1/3 כוס חלב 3%
-
1/3 כוס שמנת מתוקה 38%
-
1 כפית תמצית וניל
-
300 גרם שוקולד חלבאו שוקולד מריר
אופן הכנה
- יוצקים לסיר נינג’ה שמנת, חלב ותמצית וניל. מערבבים היטב עם לקקן עד לרתיחה עדינה.
- שוברים את השוקולד ומכניסים פנימה.
- מכבים את האש וממיסים בסיר את השוקולד בעזרת ערבוב של הלקקן.
- מגישים את פונדו השוקולד החם עם התוספות שאתם הכי אוהבים - פירות טריים, מרשמלו ועוגיות.
אופן הכנה
- יוצקים לסיר נינג’ה שמנת, חלב ותמצית וניל. מערבבים היטב עם לקקן עד לרתיחה עדינה.
- שוברים את השוקולד ומכניסים פנימה.
- מכבים את האש וממיסים בסיר את השוקולד בעזרת ערבוב של הלקקן.
- מגישים את פונדו השוקולד החם עם התוספות שאתם הכי אוהבים - פירות טריים, מרשמלו ועוגיות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
לא הבנתי את הקטע של הסיר נינגה, עם סיר של נעמן זה לא יעבוד?
יעבוד 🙂