רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

פילה עוף עם רימונים, שזיפים ולימון פרסי של רותם ליברזון

פילה עוף ברכז רימונים, עם לימון פרסי חמצמץ ושזיפים שנותנים בעיטה מתוקה בפה. והתוצאה - ביס מענג עם מגוון טעמים קטלני!
פילה עוף ברכז רימונים, עם לימון פרסי חמצמץ ושזיפים שנותנים בעיטה מתוקה בפה. והתוצאה - ביס מענג עם מגוון טעמים קטלני!
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    127
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 126.7 קק״ל 1013.3 קק״ל
    פחמימות 59.3 גרם 474.0 גרם
    שומן 52.0 גרם 415.6 גרם
    נתרן 233.2 מ״ג 1865.4 מ״ג
    חלבון 55.4 גרם 443.5 גרם
    סיבים תזונתיים 52.6 גרם 420.8 גרם
    שומן רווי 50.8 גרם 406.4 גרם
    כולסטרול 54.2 מ״ג 433.2 מ״ג
    סידן 70.7 מ״ג 565.7 מ״ג
    ברזל 51.2 מ״ג 409.7 מ״ג
    אשלגן 285.3 מ״ג 2282.2 מ״ג
    אבץ 50.9 מ״ג 407.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    127
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 126.7 קק״ל 1013.3 קק״ל
    פחמימות 59.3 גרם 474.0 גרם
    שומן 52.0 גרם 415.6 גרם
    נתרן 233.2 מ״ג 1865.4 מ״ג
    חלבון 55.4 גרם 443.5 גרם
    סיבים תזונתיים 52.6 גרם 420.8 גרם
    שומן רווי 50.8 גרם 406.4 גרם
    כולסטרול 54.2 מ״ג 433.2 מ״ג
    סידן 70.7 מ״ג 565.7 מ״ג
    ברזל 51.2 מ״ג 409.7 מ״ג
    אשלגן 285.3 מ״ג 2282.2 מ״ג
    אבץ 50.9 מ״ג 407.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. במחבת עמוקה מטגנים במעט שמן זית את הבצלים עד להזהבה.
  2. מפלפלים וממליחים את פילה העוף וצורבים אותם במחבת ביחד עם הבצלים, במשך 2 דקות מכל צד, עד שהם מקבלים צריבה יפה משני הצדדים.
  3. מוציאים את העוף לצלחת ומכסים, משאירים במחבת את הבצלים.
  4. כשהבצל מקורמל היטב מוסיפים את השום, השזיפים, הלימונים הפרסיים והנוזלים: ציר עוף ורכז רימונים ומביאים לרתיחה.
  5. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עם מכסה במשך 20 דקות נוספות עד שמתקבל רוטב סמיך.
  6. מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים גם את חזות העוף ואת האפונה הירוקה וממשיכים לבשל במשך 4-5 דקות.
  7. מגישים חם לצד אורז.

    פילה עוף ברכז רימונים, לימון פרסי ושזיפים2
    פילה עוף ברכז רימונים, לימון פרסי ושזיפים. צילום: רותם ליברזון

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה עוף עם רימונים, שזיפים ולימון פרסי של רותם ליברזון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    דניאל גרוספלד

    לא מופיע במתכון המרכז רימונים??

      Avatar
      Foody Foody

      המתכון עודכן, שמים 2 כפות רכז ברימונים בסעיף 4 לאופן ההכנה.

      Avatar
      Foody Foody

      המתכון עודכן, שמים 2 כפות רכז ברימונים בסעיף 4 לאופן ההכנה.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות